Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Изборна скупштина Уједињене сељачке странке

rss

18.10.2016.

У недељу 16. октобра 2016. одржана је Пета редовна изборна скупштина Уједињене сељачке странке, на којој је присуствовало више од сто делегата ове странке из целе Србије.

Изборна скупштина Уједињене сељачке странке

У радном делу скупштине бирано је комплетно руководство странке. За председника странке, једногласном одлуком, изабран је Милија Милетић, досадашњи председник и народни посланик у Скупштини Србије.

Изабрани су и остали органи странке, подпредседници, извршни одбор, надзорни одбор, форум жена, форум младих и политички савет.

Једногласном одлуком, а на предлог председника Милије Милетића, општински одбор УСС из Алексинца је добио члана у Извршном одбору, а то је Момчило Антанасковић, као и чланицу председништва Форума жена, за коју је изабрана Јелена Милетић.

У свечаном делу седнице обратила се Марија Обрадовић - потпредседница Српске напредне странке и народна посланица у Скупштини Србије и председник скупстине града Ниша - Раде Рајковић.

Подсећамо, Уједињена сељачка странка је на републичке изборе изашла у коалицији са Српском напредном странком, као и на локалном нивоу и у Скупштини општине Алексинац има једног одборника.

Општински одбор Уједињене сељачке странке у Алексинцу ће и у наредном периоду наставити да се залаже за бољи положај сељака на селу и да ствара услове за брзи развој села.
До краја године, ОО УСС Алексинац ће одржати своју изборну скупштину где ће се бирати руководство општинског одбора и у складу са Статутом странке ревидирати делегати.


# Момчило Антанасковић надзорни одбор Уједињена сељачка странка УСС Милија Милетић Јелена Милетић
@seljacka @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима