Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke

rss

18.10.2016.

U nedelju 16. oktobra 2016. održana je Peta redovna izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke, na kojoj je prisustvovalo više od sto delegata ove stranke iz cele Srbije.

Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke

U radnom delu skupštine birano je kompletno rukovodstvo stranke. Za predsednika stranke, jednoglasnom odlukom, izabran je Milija Miletić, dosadašnji predsednik i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Izabrani su i ostali organi stranke, podpredsednici, izvršni odbor, nadzorni odbor, forum žena, forum mladih i politički savet.

Jednoglasnom odlukom, a na predlog predsednika Milije Miletića, opštinski odbor USS iz Aleksinca je dobio člana u Izvršnom odboru, a to je Momčilo Antanasković, kao i članicu predsedništva Foruma žena, za koju je izabrana Jelena Miletić.

U svečanom delu sednice obratila se Marija Obradović - potpredsednica Srpske napredne stranke i narodna poslanica u Skupštini Srbije i predsednik skupstine grada Niša - Rade Rajković.

Podsećamo, Ujedinjena seljačka stranka je na republičke izbore izašla u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, kao i na lokalnom nivou i u Skupštini opštine Aleksinac ima jednog odbornika.

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke u Aleksincu će i u narednom periodu nastaviti da se zalaže za bolji položaj seljaka na selu i da stvara uslove za brzi razvoj sela.
Do kraja godine, OO USS Aleksinac će održati svoju izbornu skupštinu gde će se birati rukovodstvo opštinskog odbora i u skladu sa Statutom stranke revidirati delegati.


# Momčilo Antanasković nadzorni odbor Ujedinjena seljačka stranka USS Milija Miletić Jelena Miletić
@seljacka @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima