Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Грујица тврди: "Неукусан политички потез" прелетача

rss

28.05.2015. Д. Остојић

Политички трансфер Виолете Поповић и Данијеле Петковић из опције некадашњег УРС-а у СНС је узбуркао локалну политичку јавност.

Грујица тврди: "Неукусан политички потез" прелетача

Незадовољство долази и од појединих функционера напредњака, али и од дојучерашњих страначких колега из тадашњег УРС-а. То је био и разлог да обавимо кратак интервју са ГРујицом Вељковићем председником СО Алексинац.

Господине Вељковићу, ха'јмо да одгонетнемо ту дилему, јесу ли Данијела Петковић и Виолета Поповић икада биле кадрови УРС-а или нису?

"Па то је опште познато да су оне ту где јесу зато што су у том моменту одлучивања тада биле кадрови УРС-а.
Након тога, пре годину дана део одборника се издваја из УРС-а, тражећи ново политичко ухлебљење. "

Какав је Ваш став о томе што су њих две из Ваше политичке опције прелетеле у СНС?

ОНЕ СУ НА НАШОЈ ЛИСТИ БИЛЕ ЈЕР СУ СЕ ЗАЛАГАЛЕ ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ И РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ, АЛИ САД СЕ ВИДИ ДА ДУ БИЛЕ ВОЂЕЊЕ ЛИчНИМ ИНТЕРЕСИМА.
КАКО ДРУГАЧИЈЕ ОБЈАСНИТИ ДА СУ ИЗ ПОЛИТИчКЕ ОПЦИЈЕ Уједињених региона Србије КОЈА СЕ ЗАЛАЖЕ ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ ПРЕШЛЕ У СНС КОЈИ ЈЕ БИО ОДЛУЧНО ПРОТИВ ТОГА.

ДА ЛИ ЋЕ ТО УГРОЗИТИ КОАЛИЦИЈУ, знајући да је Виолета Поповић постала директор по коалиционој квоти УРС-а, а Данијела Петковић добила сталан посао у општини на основу кадровске листе УРС-а?

ВИДЕЋЕМО НА КОАЛИЦИОНОМ САСТАНКУ И О ТОМЕ ЋЕМО РАЗГОВАРАТИ.

Да једног тренутка занемаримо политику, какав је Ваш лични став кад је у питању потез политичких прелетача који су од Вас прелетели ка СНС-у?

То је у најмању руку неукусно, остаје им на савести, а са друге стране и грађани ће сами да донесу одлуку шта о томе мисле већ на следећим изборима.

 


# СНС интервју УРС Грујица Вељковић Данијела Петковић Виолета Поповић СО Алексинац
@sns_aleksinac @regionisrbije @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима