Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Grujica tvrdi: "Neukusan politički potez" preletača

rss

28.05.2015. D. Ostojić

Politički transfer Violete Popović i Danijele Petković iz opcije nekadašnjeg URS-a u SNS je uzburkao lokalnu političku javnost.

Grujica tvrdi: "Neukusan politički potez" preletača

Nezadovoljstvo dolazi i od pojedinih funkcionera naprednjaka, ali i od dojučerašnjih stranačkih kolega iz tadašnjeg URS-a. To je bio i razlog da obavimo kratak intervju sa GRujicom Veljkovićem predsednikom SO Aleksinac.

Gospodine Veljkoviću, ha'jmo da odgonetnemo tu dilemu, jesu li Danijela Petković i Violeta Popović ikada bile kadrovi URS-a ili nisu?

"Pa to je opšte poznato da su one tu gde jesu zato što su u tom momentu odlučivanja tada bile kadrovi URS-a.
Nakon toga, pre godinu dana deo odbornika se izdvaja iz URS-a, tražeći novo političko uhlebljenje. "

Kakav je Vaš stav o tome što su njih dve iz Vaše političke opcije preletele u SNS?

ONE SU NA NAŠOJ LISTI BILE JER SU SE ZALAGALE ZA DECENTRALIZACIJU I REGIONALIZACIJU, ALI SAD SE VIDI DA DU BILE VOĐENjE LIčNIM INTERESIMA.
KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI DA SU IZ POLITIčKE OPCIJE Ujedinjenih regiona Srbije KOJA SE ZALAŽE ZA DECENTRALIZACIJU PREŠLE U SNS KOJI JE BIO ODLUČNO PROTIV TOGA.

DA LI ĆE TO UGROZITI KOALICIJU, znajući da je Violeta Popović postala direktor po koalicionoj kvoti URS-a, a Danijela Petković dobila stalan posao u opštini na osnovu kadrovske liste URS-a?

VIDEĆEMO NA KOALICIONOM SASTANKU I O TOME ĆEMO RAZGOVARATI.

Da jednog trenutka zanemarimo politiku, kakav je Vaš lični stav kad je u pitanju potez političkih preletača koji su od Vas preleteli ka SNS-u?

To je u najmanju ruku neukusno, ostaje im na savesti, a sa druge strane i građani će sami da donesu odluku šta o tome misle već na sledećim izborima.

 


# SNS intervju URS Grujica Veljković Danijela Petković Violeta Popović SO Aleksinac
@sns_aleksinac @regionisrbije @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima