Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Формирана иницијативна група Левица Србије у Алексинцу

rss

12.03.2016.

Јуче, у петак 11. марта у 18 часова, у сали у згради бившег комитета била је организована трибина Левице Србије.

Формирана иницијативна група Левица Србије у Алексинцу

Уз излагање програма Левице Србије, на трибини био је формиран иницијативни одбор Левице Србије за Алексинац. За председника иницијативног одбора Левице Србије за Алексинац, изабран је др Марко Јовановић.

Окупљеним грађанима обратили су се лидер Левице Србије Борко Стефановић, члан управе Левице Србије Драган Поповић и др Марко Јовановић.

“Ми се данас посвећујемо борби за све непривилеговане у Србији! Већина грађана Србије данас припада категорији „искључених“, скоро невидљивих грађана који за овај систем не постоје. Ми ћемо се борити за незапослене, за средњи слој, за наставнике, за професоре, инжењере, лекаре, чиновништво, медицинско особље, раднике и сељаке, младе, угрожене и обесправљене, осиромашене и подјармљене! Борићемо се бескомпромисно и непрестано! Борићемо се за земљу социјалне правде и правичности, једнакости и солидарности! Борићемо се да Србија више никада не буде земља беде и сиромаштва!

Хоћемо да наш државни буџет иде примарно на образовање и културу, на здравство, пољопривреду и реиндустријализацију. Борићемо се да издвајања за просвету, културу и науку – која су данас најмања у Европи – буду у најкраћем року најмање на нивоу европског просека! Вратићемо понос нашим пољопривредницима! Земља је онога ко је обрађује!

Обавезујемо се на политичку борбу против приступања Србије НАТО, грађани Србије ће коначну одлуку о томе донети на референдуму.”

Србија може боље.
Алексинац може боље.
И ти си потребан!

О раду одбора Леица Србије Алексинац сазнајте више на нашој Facebook страни https://www.facebook.com/Levica-Srbije-Aleksinac-1272692292744761/?fref=ts

 

Коментара: 0


# буџет Марко Јовановић др Борислав Борко Стефановић Левица Србије
@MarkoodMorave @BorkoStef @LevicaSrbije @


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима