Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двери: Зашто је Кирби мало нервозан?

rss

18.09.2014. Информативна служба Двери

Зашто сте, господине Кирби, нервозни око доласка Владимира Путина у Београд?

 

 

           Како сте заборавили да без обзира на своју велику моћ још увек нисте ни председник ни премијер  Србије већ само изасланик друге државе?Да ли је чињеница да вас многи сматрају колонијалним управником  помутила ваше дипломатско расуђивање? Како се десило да дипломата вашег ранга  реагује толико недиполоматски исказујући јавно своју жељу да представник друге велике државе не треба да дође у Србију? Да ли јер разлог губитка вашег дипломатског манира тај што је Владимир Путин најпопуларнији светски државник у Србији и свету и што је он главна препрека америчке хегемоније?

            Или је ваша нервоза резултат чињенице  да је Владимир Путин представник државе која никада није бомбардовала Србију? Или сте, пак,  нервозни јер је Путин представник државе која није признала независност Косова односно зато што у Београд  долази представник државе која Србији није уводила санкције и која Србију никад није уцењивала? Да ли сте можда нервозни јер је Владимир Путин представник државе која је искрени пријатељ Србије?

Због чега год да сте ви нервозни – (не желимо да се даље упуштамо у ваше психолошко емотивне мотиве)  чињеница је да је Владимир Путин представник државе која је имала и има према Србији  однос који је дијаметрално супротан од државе коју ви представљате. 

            Зато су сви разлози ваше нервозе одлични разлози због којих је Владимир Путин ДОБРОДОШАО  у Београд 20. октобра.

            Чињеница је да Руси долазе.

 

Информативна служба Двери


# Београд Владимир Путин
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима