Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri: Zašto je Kirbi malo nervozan?

rss

18.09.2014. Informativna služba Dveri

Zašto ste, gospodine Kirbi, nervozni oko dolaska Vladimira Putina u Beograd?

 

 

           Kako ste zaboravili da bez obzira na svoju veliku moć još uvek niste ni predsednik ni premijer  Srbije već samo izaslanik druge države?Da li je činjenica da vas mnogi smatraju kolonijalnim upravnikom  pomutila vaše diplomatsko rasuđivanje? Kako se desilo da diplomata vašeg ranga  reaguje toliko nedipolomatski iskazujući javno svoju želju da predstavnik druge velike države ne treba da dođe u Srbiju? Da li jer razlog gubitka vašeg diplomatskog manira taj što je Vladimir Putin najpopularniji svetski državnik u Srbiji i svetu i što je on glavna prepreka američke hegemonije?

            Ili je vaša nervoza rezultat činjenice  da je Vladimir Putin predstavnik države koja nikada nije bombardovala Srbiju? Ili ste, pak,  nervozni jer je Putin predstavnik države koja nije priznala nezavisnost Kosova odnosno zato što u Beograd  dolazi predstavnik države koja Srbiji nije uvodila sankcije i koja Srbiju nikad nije ucenjivala? Da li ste možda nervozni jer je Vladimir Putin predstavnik države koja je iskreni prijatelj Srbije?

Zbog čega god da ste vi nervozni – (ne želimo da se dalje upuštamo u vaše psihološko emotivne motive)  činjenica je da je Vladimir Putin predstavnik države koja je imala i ima prema Srbiji  odnos koji je dijametralno suprotan od države koju vi predstavljate. 

            Zato su svi razlozi vaše nervoze odlični razlozi zbog kojih je Vladimir Putin DOBRODOŠAO  u Beograd 20. oktobra.

            Činjenica je da Rusi dolaze.

 

Informativna služba Dveri

Komentara: 7


# Beograd Vladimir Putin
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+16) (-13)

  gradjanin Srbije 19.09.2014.
  Kako ono rece Vucic za gore pomenutog,veoma dobar covek i ambasador!Od njihovog dobra jos 100 godina se necemo oporaviti.Koja drskost,koji bezobrazluk,al.sta cemo kad je mnogo dobar covek.I ambasador.Zemljo otvori se!I svi cute,ma ni sus da se cuje.Samo onaj ko je dosledan sebi od pocetka,pa i ne bio u vlasti.SVAKA CAST g.KOSTUNICA!Tako se cuva obraz i dostojanstvo!
  A doticni,ako je nervozan,dajte mu malo osiromasenog uranijuma da se smiri i zivi srecno kao mnogi od nas u Srbiji.

 • (+13) (-10)

  Goran 19.09.2014.
  Keje budale dale minus na prethodni komentar?

 • (+3) (-9)

  Budale 20.09.2014.
  ste vi kao ovaj sto je napisao prethodni komentar.Na svu srecu sve vas je manje.

 • (+10) (-1)

  Goran 20.09.2014.
  Samo budale mogu da vole da ih neko bombarduje, a Koštunica u ovoj priči je sasvim nebitan lik, čak je i on negativan, kada je iz apsa putio sve UČK koljače

 • (+1) (-11)

  Prso 20.09.2014.
  Desničari, idite kod Putina, vi ste izumrla vrsta, ostao poneki vampir

 • (+4) (-0)

  Genije 20.09.2014.
  Ono jes stvarno si prso. Ko još veruje u podele tipa levičari, desničari, prvosrbijnci, drugosrbijanci. Srbija je u komi, a Rusija se budi. I sada će se na samo pominjanje Rusije probuditi botovi. Ajd sad, kako si povezao Putina i desničare, leba ti?

 • (+3) (-0)

  Goran 20.09.2014.
  Putin dolazi, ne treba da pravimo trošak. ;)


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima