Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двери - модерна српска политичка организација за 21.век

rss

21.11.2015. Српски покрет ДВЕРИ Алексинац

Поводом уписа Српског покрета Двери у регистар политичких организација у Србији, Бошко Обрадовић са члановима Председништва и Политичког савета Двери приредио је свечани пријем у ресторану „Аероклуб” у Београду за преко стотину пријатеља, представника амбасада пријатељских земаља: Русије, Кине и Сирије, јавних личности из света политике, науке, културе, привреде и медија.

Српски покрет ДВЕРИ

Правимо модерну српску политичку организацију за 21. век.

Дошло је време у коме мора доћи до смене политичких елита, до смене политичких генерација, после 25 година вишестраначја у Србији.

Дошло је време за неке нове младе људе, за неке нове политичке снаге.  

Дошло је време за људе који иза себе немају афере, нису учествовали у власти, нису купили дипломе и што је најважније нису отишли из Србије. Остали су да се овде боре, да овде стварају своје породице, да овде рађају своју децу, да овде раде и привређују и да се овде изборе за један систем вредности који ће вратити породицу на прво место, који ће штитити наш духовни, морални и национални идентитет и који ће што је посебно важно, спречити да ми сви заједно постанемо јефтина, надничарска радна снага код страних газда, Арапа и Немаца и да се поново домаћи економски интерес врати у први план, а интереси странаца и страних инвеститора мало да оду у други план. Или ћемо бити своји на своме или ћемо постати колонија и изгубити последња природна и привредна богатства којима располажемо, а самим тим и могућност да одлучујемо о сопственој судбини.

Позивамо Вас!

http://www.dverisrpske.com/sr/dveri-na-delu/7430-dveri-prave-modernu-srpsku-politicku-organizaciju.html


# Кина Двери Русија Бошко Обрадовић Сирија
@SPDveri @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима