Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дале обелио образ Алексиначке власти

rss

18.05.2016. Душан Остојић

Да није било Драгослава Радојковића Далета локална власт у Алексинцу би имала печат потпуно неозбиљне и неодговорне власти.

Дале обелио образ Алексиначке власти

Образ будуће коалиције СНС, СПС, Грујица Вељковић одбранио је најстарији одборник у скупштини Драгослав Радојковић Дале.

У маниру старог и искусног политичара, школованог кадра некада озбиљне партије комуниста, Драгослав Радојковић је у салу скупштине ушао сам, поздравио се са окупљеним представницима опозиције, попио кафу и у једном неформалном разговору договорио детаље отварања скупштинског заседања.

Тачно на време, у 10 часова узео је реч и саопштио присутним одборницима да се седница одлаже и да ће о свему бити детаљно информисани у наредних десетак дана.

Заказати седницу, као представници власти, а затим као представници власти бојкотовати седницу, више је него понижавање институције локалног парламента.

Искрено, ни сам не могу да докучим, шта ће овај аутогол убедљивим победницима избора, који у тренутном саставу имају 38 одборника већине, од укупно 55. Не заборавимо да је одборницима који су бојкотовали седницу подршку на изборима дало 17.000 људи.

Сигуран сам да се власт није уплашила 8 одборника опозиције.

Да ли је по среди Палма чије обећање треба испоштовати, показаће наредни период.


# Драгослав Радојковић скупштина Грујица Вељковић седница конституисање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима