Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Центар Алексинца је годину дана раскопан и без канализације

rss

13.02.2022.

Годину дана је центар Алексинца, улица Војске Југославије и Петра Зеца, раскопан. Сем што им раскопане улице додатно отежавају живот, грађани центра Алексинца су остали и без канализације, а функционисање се одвија преко атмосферске канализације, директно у Моравицу.

Фото: Странка слободе и правде

Сем што не постоји канализација, грађани Алексинца немају ни асфалт. Наиме, у насељима Спортска Хала, Падлиште, Сточна Пијаца, Кукиш и Старо гробје, где живи половина становника Алексинца, улице нису асфалтиране.

Две пуне деценије у Алексинцу је на власти радикалско-напредњачка дружина на челу са Ненадом Станковићем. Општина Алексинац има буџет од 15 милиона евра. Проблеми грађана се само гомилају, а новац који је планиран да се потроши за решавање истих, годинама нестаје.

3. априла морамо да мењамо ствари и зауставимо даље уништавање наше општине. Гарантујемо да ће се донети Закон о пореклу имовине, који ће испитати комплетну имовину функционера. Уколико они не буду могли да докажу порекло своје имовине, иста ће им бити одузета.

ОО ССП Алексинац


# улица Војске Југославије Странка слободе и правде улица Петра Зеца
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима