Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Centar Aleksinca je godinu dana raskopan i bez kanalizacije

rss

13.02.2022.

Godinu dana je centar Aleksinca, ulica Vojske Jugoslavije i Petra Zeca, raskopan. Sem što im raskopane ulice dodatno otežavaju život, građani centra Aleksinca su ostali i bez kanalizacije, a funkcionisanje se odvija preko atmosferske kanalizacije, direktno u Moravicu.

Foto: Stranka slobode i pravde

Sem što ne postoji kanalizacija, građani Aleksinca nemaju ni asfalt. Naime, u naseljima Sportska Hala, Padlište, Stočna Pijaca, Kukiš i Staro grobje, gde živi polovina stanovnika Aleksinca, ulice nisu asfaltirane.

Dve pune decenije u Aleksincu je na vlasti radikalsko-naprednjačka družina na čelu sa Nenadom Stankovićem. Opština Aleksinac ima budžet od 15 miliona evra. Problemi građana se samo gomilaju, a novac koji je planiran da se potroši za rešavanje istih, godinama nestaje.

3. aprila moramo da menjamo stvari i zaustavimo dalje uništavanje naše opštine. Garantujemo da će se doneti Zakon o poreklu imovine, koji će ispitati kompletnu imovinu funkcionera. Ukoliko oni ne budu mogli da dokažu poreklo svoje imovine, ista će im biti oduzeta.

OO SSP Aleksinac


# ulica Vojske Jugoslavije Stranka slobode i pravde ulica Petra Zeca
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima