Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бојан Николић повереник Јединствене Србије у Алексинцу

rss

20.01.2016. Д. Остојић

Јединствена Србија у Алексинцу од данас има ново руководство.
Бојан Николић је нови повереник ове странке у Алексинцу.

Бојан Николић повереник Јединствене Србије у Алексинцу

Данас је и званично добио документ о именовању. За 30.1.2016. са почетком у 17 сати заказана је скупштина странке.

Повереник Николић за Алексинац Нет каже:

"Очекујемо долазак Драгана Марковића Палме са комплетним руководством странке. За сада имамо преко 600 чланова, те користим прилику да демантујем изјаву досадашњег председника Момчила Антанасковића, који је рекао да је комплетан одбор Јединствене Србије прешао у Уједињену сељачку странку. То је потпуна неистина, највећи месни одбори су остали уз нас, и могу вам рећи да је огроман број чланова остао у странци. Само мањи део некадашњег руководства је прешао у Уједињену сељачку странку".

Сличну изјаву нам је дао и Мирослав Поповић, који нам је испричао и два занимљива детаља:

"Ново руководство странке осим нашег повереника Бојана Николића и мене чини и познати алексиначки привредник Горан Петковић. Ми имамо безрезервну подршку нашег председника Драгана Марковића Палме.
Задржали смо страначку инфраструктуру, с тим што смо је појачали новим и успешним привредницима из Алексинца. О томе са ким ћемо у коалицију нисмо донели одлуку. Оно што ћемо прво урадити након изборне скупштине јесте поразговарати са челним људима алексиначког СПС-а о даљој сарадњи." истиче Поповић.


# Горан Петковић Бојан Николић Алексинац.Нет Ана Николић Јединствена Србија Ана Марковић Мирослав Поповић Драган Марковић Палма
@aleksinacnet @JS_domacinski @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима