Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bojan Nikolić poverenik Jedinstvene Srbije u Aleksincu

rss

20.01.2016. D. Ostojić

Jedinstvena Srbija u Aleksincu od danas ima novo rukovodstvo.
Bojan Nikolić je novi poverenik ove stranke u Aleksincu.

Bojan Nikolić poverenik Jedinstvene Srbije u Aleksincu

Danas je i zvanično dobio dokument o imenovanju. Za 30.1.2016. sa početkom u 17 sati zakazana je skupština stranke.

Poverenik Nikolić za Aleksinac Net kaže:

"Očekujemo dolazak Dragana Markovića Palme sa kompletnim rukovodstvom stranke. Za sada imamo preko 600 članova, te koristim priliku da demantujem izjavu dosadašnjeg predsednika Momčila Antanaskovića, koji je rekao da je kompletan odbor Jedinstvene Srbije prešao u Ujedinjenu seljačku stranku. To je potpuna neistina, najveći mesni odbori su ostali uz nas, i mogu vam reći da je ogroman broj članova ostao u stranci. Samo manji deo nekadašnjeg rukovodstva je prešao u Ujedinjenu seljačku stranku".

Sličnu izjavu nam je dao i Miroslav Popović, koji nam je ispričao i dva zanimljiva detalja:

"Novo rukovodstvo stranke osim našeg poverenika Bojana Nikolića i mene čini i poznati aleksinački privrednik Goran Petković. Mi imamo bezrezervnu podršku našeg predsednika Dragana Markovića Palme.
Zadržali smo stranačku infrastrukturu, s tim što smo je pojačali novim i uspešnim privrednicima iz Aleksinca. O tome sa kim ćemo u koaliciju nismo doneli odluku. Ono što ćemo prvo uraditi nakon izborne skupštine jeste porazgovarati sa čelnim ljudima aleksinačkog SPS-a o daljoj saradnji." ističe Popović.


# Goran Petković Bojan Nikolić Aleksinac.Net Ana Nikolić Jedinstvena Srbija Ana Marković Miroslav Popović Dragan Marković Palma
@aleksinacnet @JS_domacinski @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima