Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Апсурд – могућа локална коалиција СНС-а и ДС-а?

rss

12.05.2012. редакција

Иако су сукоби о изборној крађи, главна тема у Србији између председничких кандидата, Томислава Николића и Бориса Тадића, за то време у Алексинцу, одбори ДС-а и СНС-а су договорили будућу коалицију на локалу.

Апсурд – могућа локална коалиција СНС-а и ДС-а?

По речима Драгослава Радојковића, чека се само да прође други изборни круг како би локална власт била формирана.

-Обе политичке странке и СНС и ДС, имају препоруку својих централа да је недопуштено да се разговара о било каквим коалицијама, док не прође други изборни круг. Ја вам одговорно тврдим да су те две странке формирале будућу власт у Алексинцу. Ја сам одборник последњих 12 година, а и одборник у будућој скупштини тако да су ми позната сва политичка дешавања у Алексинцу. – тврди Драгослав Радојковић.

 

У локалним одборима ДС-а и СНС-а су потврдили истинитост информација да им је наложено да не улазе у било какве коалиционе договоре пре краја другог изборног круга, али нису ни демантовали наводе да је будућа коалиција могућа. Тај став правдају тиме, да је потребно одвојити коалицију на републичком нивоу од локалних коалиција, које се најчешће формирају зависно од степена блискости руководства странака.


# Драгослав Радојковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима