Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначке демократе данас поново о председнику

rss

12.10.2012. Јована Савић

На иницијативу 20 чланова општинског одбора, за данас је сазван састанак тог тела са циљем да се преиспита одлука о подршци за кандидата на председничким изборима у ДС-у.

Алексиначке демократе данас поново о председнику

- Када смо гласали о подрсци Ђиласу, донели смо убедљиву предност Ђиласу, али је то гласање било по директиви председника одбора Милана Вељковића. Мали број људи је смео да се супродстави директиви председника ОО ДС Алексинац. Нисам сигурна да ће на следећем гласању бити другачије. У одбору је таква ситуација да свако ко се противи одлукама председник Миће, одмах добија претње, санкције и увреде.- речи су једне од чланица Форума жена која није желела да јој се наведе име.

По информацијама појединих чланова ДС-а у Алексинцу, многима је ова унутарстраначка кампања згадила Демократску странку:

- Знате шта, свашта се прича, једни долазе и причају да Ђиласови људи дебело плаћају председнике одбора по Србији, како би излобирали подршку Ђиласу у кампањи, спомињу се цифре од 500.00. Други пак, говоре да је Тадић закаснио са обиласком одбора, и да је то требао да ради много раније. Ко може знати ста је права истина, али је дефинитивно све то урушило углед ДС-а.- наводи Б. Петровић, један од чланова ДС-а.

Коментара: 3


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  maja 12.10.2012.
  Zasto javno ne kaze doticna iz foruma zene svoje ime i prezime,nije valjda da se necega plasi,kao pravi demokrata mora da se ponasa demokratski.Eeeeee demoktare....

 • (+0) (-0)

  to je javna tajna 12.10.2012.
  Pa to je javna tajna, ljudi iz Beograda pricaju da je aleksinacki DS mesecno dobijao 200.000 dinara za placanje troskova struje vode i telefona u prostorijama, a da li je stvarno za jedan mesec moguce potrositi struju vodu i telefon za 200.000 dinara ili je to mozda pranje para? Za Djilasove ljude se prica da su svakom predsedniku odbora koji podrzi Djilasa dali unapred 5.000 evra.

 • (+0) (-0)

  Alisa 12.10.2012.
  Da li je autorka teksta licno prisustvovala sednicama odbora ili joj u sastavljanu teksta pomaze trece lice(D.O.) pa u duetu pisu ovakve budalastine?Dobar smisao za humor imas/te...


[ Додај коментар ]