Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначке демократе данас поново о председнику

rss

12.10.2012. Јована Савић

На иницијативу 20 чланова општинског одбора, за данас је сазван састанак тог тела са циљем да се преиспита одлука о подршци за кандидата на председничким изборима у ДС-у.

Алексиначке демократе данас поново о председнику

- Када смо гласали о подрсци Ђиласу, донели смо убедљиву предност Ђиласу, али је то гласање било по директиви председника одбора Милана Вељковића. Мали број људи је смео да се супродстави директиви председника ОО ДС Алексинац. Нисам сигурна да ће на следећем гласању бити другачије. У одбору је таква ситуација да свако ко се противи одлукама председник Миће, одмах добија претње, санкције и увреде.- речи су једне од чланица Форума жена која није желела да јој се наведе име.

По информацијама појединих чланова ДС-а у Алексинцу, многима је ова унутарстраначка кампања згадила Демократску странку:

- Знате шта, свашта се прича, једни долазе и причају да Ђиласови људи дебело плаћају председнике одбора по Србији, како би излобирали подршку Ђиласу у кампањи, спомињу се цифре од 500.00. Други пак, говоре да је Тадић закаснио са обиласком одбора, и да је то требао да ради много раније. Ко може знати ста је права истина, али је дефинитивно све то урушило углед ДС-а.- наводи Б. Петровић, један од чланова ДС-а.


#
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима