Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Идентификован настрадали на далеководу

rss

22.11.2012.

На решеткастом електричном стубу у атару села Глоговица нађено је беживотно тело Горана Манасијевића (45) из Алексинца.

Човек је "у очигледној крађи проводника, преминуо од удара струје", саопштено је данас из електропривредног друштва Југоисток.

Идентификован настрадали на далеководу

- Установљено је да је поменути Горан М. самоиницијативно, без одобрења надлежних, попевши се на стуб, преминуо. Горан М. није радник ЕД Ниш - наводи се у саопштењу.

Несрећа се догодила јуче поподне у атару села Глоговица у алексиначкој општини, а у Југоистоку наводе да Манасијевић није радник Електродистрибуције (ЕД) Ниш.

По налогу истражних органа далековод је искључен са мреже па су без струје до вечери била насеља Глоговице, Новог Насеља и Алексиначког Бујмира. Струја је поново пуштена око 20 сати и 30 минута.

Несрећу у атару села Глоговица потврдила је у Полицијска управа у Нишу наводећи да су увиђај на лицу места извршили истражни судија Основног суда у Нишу, тужилац и полицијски службеници.

- Напомињемо да је протеклих година као и током ове, било више покушаја неовлашћеног уласка у електроенергетске објекте и отимања опреме на подручју општине Алексинац (крађе трафо уља, трансформатора на стубним трафостаницама, проводника и друге опреме), па смо из тих разлога покретали питање решавања овог проблема, који је, нажалост, у овом случају завршио трагичним исходом - стоји у саопштењу Југоистока.



# Алексинац Ниш Глоговица
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима