Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ученици из Бобовишта победници Републичког конкурса „Моћ воде“

rss

25.01.2016.

Од укупно 200 радова, филм ученика 4. разреда ОШ “Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику (одељење у Бобовишту) освојио је ПРВО МЕСТО.

Ученици из Бобовишта победници Републичког конкурса „Моћ воде“

У петак, 22.01.2016. године на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја (www.mpn.gov.rs) објављни су резултати Rепубличког конкурса за најбољи образовни филм на тему „Моћ воде“. Од укупно 200 радова, филм ученика 4. разреда ОШ “Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику, одељење у Бобовишту, освојио је ПРВО МЕСТО.

Ученици: Немања Марковић, Анастасија Павловић и Вук Миленковић. Ментори: Наташа Богдановић, професор разредне наставе и Милан Динић, професор информатике и рачунарства.

Ово је иначе друга заједничка награда ова два наставника и ученика 4. разреда из Бобовишта. Да подсетимо, крајем прошле године освојили су 3. место на Републичком конкурсу „Да ли треба да будем храбар да бих био поштен“ у организацији Министарства просвете и Агенције за борбу против корупције.

Датум свечане доделе награда биће накнадно објављен.


# Алексиначки Рудник Бобовиште Милан Динић Јован Јовановић Змај ОШ Наташа Богдановић Немања Марковић Анастасија Павловић Вук Миленковић Јован Јовановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима