Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Učenici iz Bobovišta pobednici Republičkog konkursa „Moć vode“

rss

25.01.2016.

Od ukupno 200 radova, film učenika 4. razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ na Aleksinačkom Rudniku (odeljenje u Bobovištu) osvojio je PRVO MESTO.

Učenici iz Bobovišta pobednici Republičkog konkursa „Moć vode“

U petak, 22.01.2016. godine na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (www.mpn.gov.rs) objavljni su rezultati Republičkog konkursa za najbolji obrazovni film na temu „Moć vode“. Od ukupno 200 radova, film učenika 4. razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ na Aleksinačkom Rudniku, odeljenje u Bobovištu, osvojio je PRVO MESTO.

Učenici: Nemanja Marković, Anastasija Pavlović i Vuk Milenković. Mentori: Nataša Bogdanović, profesor razredne nastave i Milan Dinić, profesor informatike i računarstva.

Ovo je inače druga zajednička nagrada ova dva nastavnika i učenika 4. razreda iz Bobovišta. Da podsetimo, krajem prošle godine osvojili su 3. mesto na Republičkom konkursu „Da li treba da budem hrabar da bih bio pošten“ u organizaciji Ministarstva prosvete i Agencije za borbu protiv korupcije.

Datum svečane dodele nagrada biće naknadno objavljen.

video...

Komentara: 0


# Aleksinački Rudnik Bobovište Milan Dinić Jovan Jovanović Zmaj OŠ Nataša Bogdanović Nemanja Marković Anastasija Pavlović Vuk Milenković Jovan Jovanović
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima