Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Овог викенда делегација општине Лаврио у посети Алексинцу

rss

24.09.2019. Извор: Општина Алексинац

У склопу програма Европа за грађане и грађанке 2014-2020, који финансира Европска унија делегација грчке општине Лаврио посетиће Алексинац у периоду од 27. до 29. септембра 2019. године.

Овог викенда делегација општине Лаврио у посети Алексинцу

Пројекат под називом „Култура као мост комуникације и сарадње у уједињеној Европи“ има за циљ да прикаже свеобухватни приступ културној сарадњи између побратимљених градова како би се додатно промовисала сарадња на европском нивоу.

У петак 27. септембра са почетком у 19.00 часова у Великој сали Дома културе наступиће: Филхармонија општине Лаврио, Алексиначки мешовити хор "Шуматовац" и оркестар Музичке школе "Владимир Ђорђевић".

У суботу 28. септембра са почетком у 19.00 часова наступиће: КУД "Мерак" Вукашиновац, ГКУД "Алексинац", женски средњошколски фолклор из Кератее и Немања Стојановић из Музичке школе "Владимир Ђорђевић".

У недељу 29. септембра са почетком у 10.00 часова у Градској библиотеци "Вук Караџић" одржаће се трибина на тему даљег развоја културне сарадње на којој ће учествовати представници двеју општина.

 


# Алексинац Шуматовац хор Вук Караџић библиотека Владимир Ђорђевић ОМШ Вукашиновац Владимир Ђорђевић Мерак КУД Лаврио
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима