Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана 14. седница Општинског Већа

rss

10.02.2013.

Општинско Веће општине Алексинац на јуче одржаној 14. седници разматрало је о седам тачака дневног реда.

Одржана 14. седница Општинског Већа

Најпре је дата сагласност на предлог Програма инвестиција за основно и средње образовање за 2013. годину, по ком ће за основно образовање бити издвојено укупно 16.000.000,00, а за средње 4.000.000,00 динара .

Највише средстава биће опредељено за реконструкцију грејања у основним школама "Вожд Карађорђе" и "Вук Караџић", реконструкцију санитарног чвора Основне школе "Љупче Николић", изради мокрог чвора у истуреним одељењима Основне школе "Стојан Жиковић Столе" у Јаковљу, Радевцу, Крушју,Витковцу и Горњој Пешчаници, као и за реконструкцију школских објеката школа "Десанка Максимовић" у Катуну, "Аца Синадиновић" у Лоћики и "Смех и суза" у Алексинцу.

Што се тиче средњих школа, предвиђена средства биће искоришћена за реконструкцију мокрих чворова у Алексиначкој гимназији и реконструкцију крова Теничке школе "Прота Стеван Димитријевић".

Општински Већници усвојили су и предлог Финансијског плана физичке културе за 2013. годину којим је за спорт ове године издвојено 17.000.000,00 динара. Према речима надлежних, поменути финансијски план подложан је измени, а све у зависности од успеха и пласмана клубова.

Коментара: 0


# школе прота Стеван Димитријевић Вук Караџић
@ 

[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима