Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана 10. седница Општинског већа

rss

08.02.2021. Општина Алексинац

Данас је у Скупштинској сали одржана 10. седница Општинског већа општине Алексинац.

Одржана 10. седница Општинског већа

Чланови Општинског већа усвојили су годишњи извештај о раду Штаба за ванредне ситуације за 2020. годину, као и извештај о раду Савета за здравље општине Алексинац.

Такође, усвојен је правилник о раду трезора општине Алексинац, правилник о условима остваривања права у складу са одлуком о социјалној заштити општине Алексинац, правилник о измени и допуни правилника о накнади и регресирању трошкова боравка у предшколској установи „Лане“.

Утврђен је предлог одлуке о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката из буџета општине Алексинац ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања 2021. годину.

На седници већа утврђен је предлог решења о давању сагласности на ценовник услуга Установе за одмор и рекреацију деце у Липовцу, према коме се умањује ценовник услуга за грађане општине Алексинац услед пандемије Covid 19.

Утврђен је Предлог Закључка о усвајању тромесечних извештаја Јавних предузећа у Алексинцу.

Коментара: 1


# општина
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Jakovljević 08.02.2021.
    A jel usvojen predlog za uklanjanje komentara sa Aleksinac neta koji ne odgovaraju organima vlasti, da bi bilo predupređeno njihovo dalje deljenje, kako ih Šef ne bi video, pa da ih sve isposmenjuje ?


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима