Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana 10. sednica Opštinskog veća

rss

08.02.2021. Opština Aleksinac

Danas je u Skupštinskoj sali održana 10. sednica Opštinskog veća opštine Aleksinac.

Održana 10. sednica Opštinskog veća

Članovi Opštinskog veća usvojili su godišnji izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, kao i izveštaj o radu Saveta za zdravlje opštine Aleksinac.

Takođe, usvojen je pravilnik o radu trezora opštine Aleksinac, pravilnik o uslovima ostvarivanja prava u skladu sa odlukom o socijalnoj zaštiti opštine Aleksinac, pravilnik o izmeni i dopuni pravilnika o naknadi i regresiranju troškova boravka u predškolskoj ustanovi „Lane“.

Utvrđen je predlog odluke o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Aleksinac radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja 2021. godinu.

Na sednici veća utvrđen je predlog rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik usluga Ustanove za odmor i rekreaciju dece u Lipovcu, prema kome se umanjuje cenovnik usluga za građane opštine Aleksinac usled pandemije Covid 19.

Utvrđen je Predlog Zaključka o usvajanju tromesečnih izveštaja Javnih preduzeća u Aleksincu.

Komentara: 1


# opština
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Jakovljević 08.02.2021.
    A jel usvojen predlog za uklanjanje komentara sa Aleksinac neta koji ne odgovaraju organima vlasti, da bi bilo predupređeno njihovo dalje deljenje, kako ih Šef ne bi video, pa da ih sve isposmenjuje ?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima