Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

О новом приградском превознику, буџету, директорима јавних предузећа

rss

29.06.2021. Општина Алексинац

Данас је одржана 9. седница Скупштине општине Алексинац, седницом је председавао Ненад Станковић, а на дневном реду нашле су се 35 тачке.

О новом приградском превознику, буџету, директорима јавних предузећа

Алексиначки одборници усвојили су предлог одлуке о завршном рачуну буџета општине Алексинац за 2020. годину, као и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету општине Алексинац за 2021.годину.

Поред тога усвојен је и предлог одлуке о објављивању Јавног позива за прикупљање понуда за концесију-поверавање обављања делатности градско-приградског превоза на територији општине Алексинац и предлог решења о образовању комисије за спровођење поступка јавне набавке за обављање градско-приградског превоза на територији општине Алексинац.

Поред ових тачака одборници су усвојили и предлог одлуке о прибављању непократности у својину без накнаде и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о организацији Општинске управе општине Алексинац.

Након тога прешло се на усвајање предлога закључка о усвајању извештаја о раду са финансијским извештајем за сва јавна предузећа и установе. Усвојен је и предлог решења о давању сагласности за формирање група са мањим бројем деце и група са највише 20% већим бројем деце Предшколске установе „Лане“ Алексинац за 2021/2022.годину.

Одборници су усвојили предлог решења о утврђивању престанка мандата за директора Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге“ Алексинац, директора Центра за културу и уметност у Алексинцу и директора Библиотеке „Вук Караџић“ у Алексинаца потом и усвојили предлоге решења о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге“ Алексинац, директора за Центра за културу и уметност , као и вршиоца дужности директора Библиотеке „Вук Караџић“ у Алексинцу.


# скупштина јавна предузећа Ненад Станковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима