Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Награде за дигитални час

rss

22.12.2015.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација уручило је дипломе награђеним ауторима конкурса „Дигитални час“, међу којима су Наташа Богдановић и Стеван Дачић ОШ „Ј.Ј.Змај“ и Данијела Стефановић ОШ „Вук Караџић“ Житковац.

Награде за дигитални час

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је реализовало наградни конкурс за наставнике „Дигитални час“ у школској 2015/2016. години, на који се пријавио велики број учесника.

Државна секретарка, Татјана Матић је у просторијама Народне скупштине свечано уручила дипломе награђеним ауторима, међу којима су се нашли Наташа Богдановић и Стеван Дачић ОШ „Ј. Ј. Змај“ и Данијела Стефановић ОШ „Вук Караџић“ Житковац. Конкурисали су заједничким радом „Примена ИКТ у решавању проблема одрживог развоја“

Конкурс је имао за циљ подстицање употребе информационих технологија као наставних средстава, односно употребу информационих технологија које су применлјиве у настави и уједно усклађене са задацима и цилјевима часа. Наставници који су учестовали на конкурсу показали су своја настојања да се настава осавремени и приказали своје напоре да употребом нових технологија приближе градиво ученицима.

Сви радови који су испунили услове конкурса ушли су у Зборник радова, који ће бити јавно доступан током децембра на адреси www.digitalnaskola.rs.

Примена информационих технологија у настави доприноси подизању квалитета образовног процеса и мотивације ученика, већој приступачности и бољем разумевању наставног градива.


# Алексинац Алексиначки Рудник Житковац Вук Караџић ОШ Јован Јовановић Змај ОШ Данијела Стефановић Наташа Богдановић Стеван Дачић Вук Караџић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима