Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дом здравља: Лекар шутнуо колегиницу?

rss

03.12.2015. Ало, Мондо, Алексинац.Нет

Др Биљана Дачић Николић пријавила је полицији да је колега др Бојан Илић из алексиначког дома здравља шутнуо у међуножје после свађе због пушења у просторијама те здравствене установе.

Дом здравља: Лекар шутнуо колегиницу?

Она каже да је задобила контузију полног органа, због чега једва хода, те да ће тужити др Илића, који пак све негира.

Инцидент се десио у понедељак око 15.20 у просторији службе за здравствену заштиту деце, у соби коју лекари користе у паузи да би обедовали или попили кафу или чај, пише "Ало."

Др Биљана Дачић Николић, Ало

"Дошла сам да једем за време паузе, а он је запалио лулу. Најлепшим речима сам питала др Бојана зашто пуши када је то забрањено и замолила га да престане док завршим јело. Опет сам га замолила, а он ми је одговорио вулгарно: "Ти си свима овде ону ствар такла“. Почео је да виче да изађем и да једем где хоћу. Када је чуо звук шкљоцања телефона којим сам га сликала како пуши, појурио ме је око стола, а онда ме је, док сам покушавала да побегнем из просторије, цокулом шутнуо отпозади у међуножје", сведочи др Биљана Дачић Николић.

Др Илић пак све негира.

Др Бојан Илић, фото Ало

"Чим ме је угледала, одмах је почела да виче и да ме истерује. Видео сам да се оклизнула, да је изгубила равнотежу и нагло је свом тежином села на столицу. Тог тренутка сам изашао из просторије и отишао. Забезекнуо сам се када је после пола сата дошла полиција по њеној пријави. Нити сам је ударио, нити сам пушио у просторији. Пушење је строго забрањено у кругу болнице, каже др Илић.

"Дом здравља тренутно прикупља изјаве актера и очевидаца, након чега ће све бити процесуирано", каже директор Дома здравља др Родољуб Живадиновић.

Полиција је против оптуженог поднела прекршајну пријаву због нарушавања јавног реда и мира.


# Дом здравља насиље Родољуб Живадиновић пушење Биљана Дачић Николић Бојан Илић лекар болница
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима