Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дом здравља: Лекар шутнуо колегиницу?

rss

03.12.2015. Ало, Мондо, Алексинац.Нет

Др Биљана Дачић Николић пријавила је полицији да је колега др Бојан Илић из алексиначког дома здравља шутнуо у међуножје после свађе због пушења у просторијама те здравствене установе.

Дом здравља: Лекар шутнуо колегиницу?

Она каже да је задобила контузију полног органа, због чега једва хода, те да ће тужити др Илића, који пак све негира.

Инцидент се десио у понедељак око 15.20 у просторији службе за здравствену заштиту деце, у соби коју лекари користе у паузи да би обедовали или попили кафу или чај, пише "Ало."

Др Биљана Дачић Николић, Ало

"Дошла сам да једем за време паузе, а он је запалио лулу. Најлепшим речима сам питала др Бојана зашто пуши када је то забрањено и замолила га да престане док завршим јело. Опет сам га замолила, а он ми је одговорио вулгарно: "Ти си свима овде ону ствар такла“. Почео је да виче да изађем и да једем где хоћу. Када је чуо звук шкљоцања телефона којим сам га сликала како пуши, појурио ме је око стола, а онда ме је, док сам покушавала да побегнем из просторије, цокулом шутнуо отпозади у међуножје", сведочи др Биљана Дачић Николић.

Др Илић пак све негира.

Др Бојан Илић, фото Ало

"Чим ме је угледала, одмах је почела да виче и да ме истерује. Видео сам да се оклизнула, да је изгубила равнотежу и нагло је свом тежином села на столицу. Тог тренутка сам изашао из просторије и отишао. Забезекнуо сам се када је после пола сата дошла полиција по њеној пријави. Нити сам је ударио, нити сам пушио у просторији. Пушење је строго забрањено у кругу болнице, каже др Илић.

"Дом здравља тренутно прикупља изјаве актера и очевидаца, након чега ће све бити процесуирано", каже директор Дома здравља др Родољуб Живадиновић.

Полиција је против оптуженог поднела прекршајну пријаву због нарушавања јавног реда и мира.

Коментара: 16


# Дом здравља насиље Родољуб Живадиновић пушење Биљана Дачић Николић Бојан Илић лекар болница
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-2)

    Joka 03.12.2015.
    Au sto laze ovaj Ilic, pa ja kao roditelj, video sam ga mnogo puta sa lulom u krugu bolnice.U pocetku nisam ni znao ko je on.

  • (+1) (-53)

    Viktorija 03.12.2015.
    Podrška za doktora! Čovek mora negde da puši,a razmažena doktorka nek ne preteruje

  • (+1) (-4)

    Ljilja 04.12.2015.
    Pre 20 godina donela sam moju bebu od mesec dana na kontrolu beba se grcila I plakala radio je dr.Bojan Ilic,nikad pre toga nisam bila kod njega a imala sam I dva starija deteta.Doktor je bio uzasan,neljubazan,grub prema mojoj bebi pritiskao je stomak bebi I vrteo saku po stomak moje Bebe I on je posle tog pregleda dobio kilu I u 3 meseca se ukljestila I hitno smo bebu odvrzli za Nis I operisali.Nikad vise nisam odvela moju decu kod monstrum doktora.Verujem da se desilo sve ovako kako je dr.Biljana Dacic rekla.

  • (+1) (-2)

    aleksinčanka 04.12.2015.
    Dr.Ilić je sve samo ne lekar. Koliko on zna o pedijatriji je veliko pitanje a i oni koji o tome ćute a upoznati su sa njegovim radom su isto tako nekompetentni da o tome pričaju. To je naše zdravstvo, želosno.Na svakom odelenju neki psihić...

  • (+1) (-1)

    Jelena 04.12.2015.
    Dr Bojan je los doktor, jako je bahat i drzak!

  • (+1) (-10)

    Daca 04.12.2015.
    Doktorka Bilja je odlicna i kao lekar i kao covek, nemojte da je napadate. A pomenuti doktor mi je uvek delovao pogubljeno i nadmeno, tako da verujem Biljani.

  • (+1) (-12)

    Coca 04.12.2015.
    Ma,oboje su psiho!
    Ko nam to leči decu?

  • (+1) (-3)

    Jelena 04.12.2015.
    Bilo je pitanje vremena kada ce se ovo desiti jer su oboje konfliktne licnosti. Veoma su teski za saradnju, egoisticni, sujetni i redovno maltretiraju osoblje Decije sluzbe! Oboje treba suspenziju da popiju! Dr Bojan i pusi i pije u toku radnog vremena!!!

  • (+1) (-2)

    M 04.12.2015.
    Jao boze pa ovaj covek je nadrilekar,kod njega je jedina dijagnoza bronhitis i odavno je trebao da popije otkaz,jadna nasa deca sa ovakvima....SRAMOTA!!!!!

  • (+1) (-1)

    Nole 04.12.2015.
    Sva deca koja ne idu u školu dobijaju opravdanje od dotičnog i to predstavlja veliki problem školama. Dotični je uvek nadmen i prepotentan a o njegovom "znanju" treba da komentarišu stručnjaci iz pedijatrije a i nadležni. Postavlja se pitanje koja je svrha rada ove osobe u našoj bolnici? Svi znaju da puši tu lulu a i sa njom u ustima vrlo često prima pacijente.
    Istina će izaći na videlo pre ili kasnije, a svi znamo koja je...
    Postavlja se pitanje hoće li se ovo nasilje zataškati ili ne jer i nadležni su upoznati sa ne(radom) dotičnog.

  • (+1) (-12)

    olivera radovanovic 05.12.2015.
    ja sam kod ove doktorke odvela dete kad je imalo oko 9m,i kad sam sela na stolicu kraj nje,drzeci dete da ga pregleda,rekla je-drzi ga da me ne ritne-pa sam odmah htela da ustanem i kazem-doktorka,to je samo beba,nije konj-ali ipak,detetu je bilo lose pa sam se suzdrzala.a sa onom maskom kad je vidim,tad mi je vec muka.tako,dakle,doktorka pati od tog ritanja...hahaha

  • (+1) (-1)

    Strasno!!!!!! 07.12.2015.
    Odavno svi znamo kakav je Ilic.Njegovo(ne) znanje,njegov ne profesional.i njegovo bahato ponasanje je dovoljan pokazatelj da takvom coveku nije tu mesto. Jednom sam odvela svoje dete kod njega i zarekla se nikad vise.
    O njemu svi znaju...i svi cute... i mnogim drugim lekarima se sve zna a opet se cuti...Dokle?
    I niko ne sme da pise o zdravstvu...niko...
    Ali se zato zna pravilo: Ako hoces da te doktor dobro pregleda i saslusa,ponesi stooooo veeeeeeecu kesu...a moze koveric(boja nije bitna)

  • (+1) (-5)

    olja 07.12.2015.
    ja nevolim ni jednog od ova dva doktora,a obicno zajedno rade,pa kad pozovem i kazu mi da su oni dvoje,kao da sam zapala u corsokak.koje od dva zla izabrati...uopste me ne cudi sto su dosli u sukob.

  • (+1) (-1)

    nesa 13.12.2015.
    Kod doticne doktorke sam odveo bebu od desetak dana posto je non stop plakala.Doktorka je ustanovila da su joj se creva uvezala i poslala me je na hirurgiju.Nisam hteo da vodim bebu na hirurgiju nego sam platio u Nisu privatnog doktora koji je ustanovo da dete ima upalu srednjeg uha.Toliko od mene samo da se zna kakvim strucnjacima poveravamo nasu decu.

  • (+1) (-11)

    alex 13.12.2015.
    ...mislim da je dosta osoba koje su po svemu sudeci na strani dr.Biljane sto ja licno nebih podelila to misljenje . inace za dr,Bojana imam veoma profesionalan utisak jer je sa moim detetom postupao uvek profesionalno , sto je u skladu sa zapadnim sistemom lecenja dece , s obzirom da ja ne zivim u Srbiji vec u Svajcarskoj mogla bih da uporedim dr.Bojana sa ovdasnjim pedijatrima u ovoj zemlji..

  • (+1) (-4)

    cvrca 13.12.2015.
    Meni ovi cak i lice jedno na drugo.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима