Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dom zdravlja: Lekar šutnuo koleginicu?

rss

03.12.2015. Alo, Mondo, Aleksinac.Net

Dr Biljana Dačić Nikolić prijavila je policiji da je kolega dr Bojan Ilić iz aleksinačkog doma zdravlja šutnuo u međunožje posle svađe zbog pušenja u prostorijama te zdravstvene ustanove.

Dom zdravlja: Lekar šutnuo koleginicu?

Ona kaže da je zadobila kontuziju polnog organa, zbog čega jedva hoda, te da će tužiti dr Ilića, koji pak sve negira.

Incident se desio u ponedeljak oko 15.20 u prostoriji službe za zdravstvenu zaštitu dece, u sobi koju lekari koriste u pauzi da bi obedovali ili popili kafu ili čaj, piše "Alo."

Dr Biljana Dačić Nikolić, Alo

"Došla sam da jedem za vreme pauze, a on je zapalio lulu. Najlepšim rečima sam pitala dr Bojana zašto puši kada je to zabranjeno i zamolila ga da prestane dok završim jelo. Opet sam ga zamolila, a on mi je odgovorio vulgarno: "Ti si svima ovde onu stvar takla“. Počeo je da viče da izađem i da jedem gde hoću. Kada je čuo zvuk škljocanja telefona kojim sam ga slikala kako puši, pojurio me je oko stola, a onda me je, dok sam pokušavala da pobegnem iz prostorije, cokulom šutnuo otpozadi u međunožje", svedoči dr Biljana Dačić Nikolić.

Dr Ilić pak sve negira.

Dr Bojan Ilić, foto Alo

"Čim me je ugledala, odmah je počela da viče i da me isteruje. Video sam da se okliznula, da je izgubila ravnotežu i naglo je svom težinom sela na stolicu. Tog trenutka sam izašao iz prostorije i otišao. Zabezeknuo sam se kada je posle pola sata došla policija po njenoj prijavi. Niti sam je udario, niti sam pušio u prostoriji. Pušenje je strogo zabranjeno u krugu bolnice, kaže dr Ilić.

"Dom zdravlja trenutno prikuplja izjave aktera i očevidaca, nakon čega će sve biti procesuirano", kaže direktor Doma zdravlja dr Rodoljub Živadinović.

Policija je protiv optuženog podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.


# Dom zdravlja nasilje Rodoljub Živadinović pušenje Biljana Dačić Nikolić Bojan Ilić lekar bolnica
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima