Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Изложба "Вина и народних умотворина"

rss

14.02.2023. Никола Митић

У организацији удружења Грађана "Радиност" и Установе за одмор и рекреацију "Липовац" званично је отворена изложба поводом дана вина и љубави. Изложба је постављена у инфо-центру преко пута Поште.

Изложба "Вина и народних умотворина"

У центру шеталишта нашег града, богат избор народних умотворина и вина биће изложен од 13. 02. 2023. до 18. 02. 2023. Године у временском периоду од 09.00 до 16.00 сати.

Пре самог отварања изложбе присутнима се обратио Драган Ристић испред удружења грађана Радиност, а Нинослав Миљковић је говорио о раду и самој винарији "Тодоровић" из Липовца код Ражња.

Изложбу је свечано отворио Светислав Видановић један од оснивача и велики пријатељ овог удружења. - Позивамо наше суграђане да дођу и посете ову изложбу која је посвећена народним умотворинама и вину, поводом дана љубави односно празника Св. Трифун. - рекао је Драган Ристић, члан удружења грађана "Радиност".

Богат избор разроврсних ствари и вина, али ћемо вас оставити у неизвесности да посетите ово изложбено место и можда пронађете нешто за вас или вашу лепшу половину.

Више о овом догађају можете испратити на фејбук страници Алексинац Нет.

Фото: Саша Гидра Марковић


# Драган Ристић Светислав Видановић Алексинац.Нет изложба информативни центар Удружење Радиност Установа за одмор и рекреацију деце Липовац дани вина и љубави
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима