Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У потрагу за Марком кренуло свега неколико људи

rss

09.03.2012. С медиа

Данас се наставља потрага за дечаком Марком Ристићем који је нестао пре седам дана. Грађани из околине Алексинца нису се одазвали апелу оца да се укључе у потрагу, јутрос се појавило само седморо људи.

У потрагу за Марком кренуло свега неколико људи

Отац дечака Марка Ристића, који је нестао пре седам дана, апеловао је на становнике Алексинца и оближњих села да се данас прикључе детаљној претрази терена. - Разочаран се што се грађани нису одазвали позиву да помогну, јутрос се појавило свега неколико људи - каже за С медиа портал отац несталог дечака Слађан Ристић.

Слађан Ристић позвао је становнике Алексинца и околних села да се окупе у што већем броју код алексиначке хале и на Брадарачком путу, како би кренули у темељну потрагу. Он је такође позвао и ловачка и шумарска удружења и све организације да се прикључе потрази.- Веома сам разочаран што се нико од грађана није укључио у потрагу за Марком. На договореном месту појавило се свега седморо људи- каже Слађан Ристић.

Сви који евентуално примете дечака или имају било какве информације које могу помоћи у његовом проналажењу, нека се јаве на телефон 065/ 52-87-335 или првој станици полиције.

Да подсетимо, Марко Ристић (11) нестао је у суботу, 3. марта око 14 сати и од тада му се губи сваки траг. Последњи пут виђен је на Алексиначком Руднику.



# Марко Ристић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима