Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саша пресудио Милени на истом месту где је убијена и Сузана!

rss

16.12.2020.

Саша П. (51) убио је своју бившу супругу Милену П. (44) из очевог пиштоља јуче око 17 часова на паркингу у Алексинцу, да би одмах после тога пресудио и себи. Њих двоје су се растали пре месец дана и она је прешла да живи у Алексинац из села Горња Пешаница где су живели са ћерком, а идентична трагедија догодила се на истом месту пре 8 година.

Фото: Драган Илић / Курир

Наиме, Сузана Раденковић (36) из Алексинца, такође је била жртва свог супруга Мирослава, који ју је августа 2012. године ранио пуцавши у њу из пиштоља на истом месту где се догодила данашња трагедија. Он је, баш као и Саша, после тога извршио самоубиство. Жена је после трагедије превезена на Клинку за неурохирургију Клиничког центра у Нишу, али је сутрадан подлегла повредама.

Мирослав је, како су медији раније писали, пресрео своју супругу која је кренула на посао. После свађе, жени је испалио хитац из пиштоља у главу, а затим на исти начин пресудио и себи.

Између овог пара и Саше и Милене постоји још једна сличност: и Раденковићи су живели заједно, али је Сузана два месеца пре трагедије напустила супруга и почела да станује у Алексинцу. И Милена је Сашу напустила пре месец дана.

Још једна сличност је чак и то да су обе жене, и Сузана, и Милена, радиле у фабрици “Грамер”.

Мотив вечерашњег убиства, а потом и самоубиства још није познат, али се претпоставља да се Саша П. желео да врати своју супругу јер је на месту трагедије пронађено плишано срце у локви крви.

Мирослав је, пак, како су раније испричали, стално пребацивао супрузи да га је оставила због другог мушкарца.

Родбина Мирослава Раденковића навела је да је Мирослав много волео Сузану, те да никако није могао да је прежали.

– Говорили смо му да је заборави, али он је упорно понављао: “Не могу да живим без ње”- испричала је за наш портал Мирослављева сестра.

курир.рс/Телеграф


# полиција убиство Брђанка
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима