Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Сахрањена девојчица која је погинула у страшној несрећи код Алексинца

rss

16.09.2020. Телеграф.рс

Марта К.(4) из Краљева, која је погинула у недељу поподне код Алексинца, сахрањена је у родном месту, а призор са белим сандуком слама срце свих који су видели фотографију на Фејсбуку њене маме Данијеле, објављује Република.

Илустрација / Фото: Kat Jayne / Pexels

Породица страдале девојчице сломљена је од бола и још увек не могу да верују да је више никада неће видети и да она неће опет трачати безбрижно по дворишту и играти се са комшијском децом, старијим братом и сестром.

- Наша Марта је завршила у белом ковчегу, јадна њена детиња глава што је страдала, а још се испилила није. Све мислим протрчаће и доћи негде из комшилука са децом и тражити баки да ручки, како је обично радила. Брат и сестра су јој занемели од бола и не могу да схвате да њихове Мартице нема више - рекла је једна од најближих рођака несрећне девојчице за Српски телеграф.

Иначе, Марта је заједно са мајком, старијим братом и стрицем свог оца, у недељу рано ујутру аутомобилом рено 5, отпутовала за Ниш у посету оцу који се у том граду налази на издржавању затворске казне. У повратку кући око 16 сати и 10 минута, Мартин брат је затражио да се зауставе како био обавио физиолошку потребу, па су стали поред пута. Мајка и очев стриц су такође напустили возило, оставивши Марту да их сачека у реноу. Међутим, зла судбина је дете повукла да отвори врата и изађе директно на улицу, на којој је страдала од аутомобила чији возач није успео да уочи и избегне трагичан исход.

- Марта је искористила тренутак непажње мајке и деде и истрчала је на улицу и ситроен је покосио у трену. Спаса јој није било и екипа хитне помоћи је по изласку на лице места, једино могла да констатује смрт - закључио је рођак ожалошћене породице.

Исти човек каже да је девојчицин отац Никола тражио да га пусте из затвора да испрати најмлађу ћерку на вечни починак, али му није познато да ли је дозволу и добио.

Извор: Телеграф.рс


# аутомобил саобраћајна незгода сахрана
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима