Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Разбијали прозоре на аутомобилима на Бањском друму

rss

04.03.2015. Танјуг, Јужне вести

На територији Алексинца оштећено је 10 путничких возила, а полиција је ухапсила две особе због сумње да су се насилнички понашале.

Разбијали прозоре на аутомобилима на Бањском друму

Полупана стакла на шофер-шајбнама и прозорима призор је који су синоћ у Алексинцу на својим аутомобилима затекли власници десетак паркираних аутомобила.

Грађани су видели момке који "редом ломе стакла на аутомобилима, а полиција их је убрзо после пријаве и пронашла".

Осумњиченима М.Ш.(25) и С.С. (20) из Алексинца одређено је задржавање до 48 сати, наводе из полиције.

Са њима је било и једно малолетно лице, против кога ће због сумње да се насилнички понашало бити поднета кривична пријава у редовном поступку, напомињу из полиције.

Како причају очевици, њих тројица су, око пола сата пре поноћи, ишли Косовском и Улицом Леле Поповић и "неким металним предметима ломили све пред собом".

"На мом ауту је поломљена задња шоферка, на једном камиону оба бочна стакла, ломили су шта су стигли... Један од власника их је видео и позвао полицију, па смо онда сви заједно кренули да помогнемо полицији да их нађемо." каже власник оштећеног "пежоа 206".

Коментара: 8


# полиција насиље аутомобил Бањски друм хапшење кривична пријава малолетници
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-5)

    Александар 04.03.2015.
    Алексинац је све више место где велики број младих нема никакву будућност и перспективу, а своје незадовољство испољава насиљем.

  • (+1) (-23)

    dikavac 04.03.2015.
    jabi reknaja kakoj sutoj pripravnici od onija naprednjacki komunalni rendzeri el na banjski drum zabrana je na parkiruvanje i ovoj je jeftinije nego dasu vi pisuvali kazne a ete radi se i danju i nocu pakoj se vise uradi

  • (+1) (-7)

    milos23 04.03.2015.
    Neobrazovana,besposlicarska bagra koja bi uvek bila takva sve i da imaju posao jer to je stvar njihovog mentaliteta i naravno genetike, jer ako ih bolje proanalizirate sve su to sinovi onih otaca koji su bili slicna bagra u njihovom vremenu.Ne verujem da medju njima ima neki Profesor,Doktor,Pravnik i td.vec samo retardirani sljam.

  • (+1) (-3)

    nessa 04.03.2015.
    Najvecu i najvazniju ulogu u vaspitanju dece ima porodica, bez obzira na okruzenje i politicke okolnosti. Sve ostalo je izgovor! Nemozemo ocekivati da neko drugi vaspitava, i usmerava nasu decu. Mi ,roditelji,snosimo glavnu odgovornost za to kakva ce nam biti deca. Ako ih ucimo pravim vrednostima,ma koliko to danas izgledalo pametno i isplatljivo na kraju ce se isplatiti, imacemo , mozda , tulavu i tunjavu decu, ali postenu i decu koja nece lomiti i razbijati , niti robijati! Politika bude i prodje, vrednosti ostaju za uvek! Za to treba da analiziramo pre svega sebe, kao roditelje, i da shvatimo svoju decu njihove potrebe i zelje, a ne da za sve krivimo svojebokruzenje. Siromastvo i nemastina nisu opravdanje za nedovoljnu posvecenost deci i porodici. Nasi roditelji umeli su to bolje!

  • (+1) (-3)

    Antidikavac 04.03.2015.
    Dikavac, ne mrzi muda stvar je ozbiljna

  • (+1) (-16)

    marija 04.03.2015.
    Pa policiji je najbitnije da podnose prekrsajne prijave zbog psovki...a ko sta radi u ovom gradu nije bitno....trebali si i policiji da lome stakla...bravo za momke....

  • (+1) (-2)

    Zoran Vasic 05.03.2015.
    Tako je to kada decu skoluje propagandna tv.pink i kada ih otvoreno pozivaju na nasilje "navijaci"zvezde i partizana koji se biju sa policijom i novinarima i koji rade sta hoce pa od njih prave huligane.Sva deca su izlozena time a roditelji treba da ih usmere na pravi put i objasne im stetnost ovoga.

  • (+1) (-3)

    A sta sada 05.03.2015.
    Sada policija ima nacelnika za koga su nam pricali da ce da resi sve probleme u ovom gradu.A istina je da od kako je on dosao imamo ubistva,trgovinu drogom nasilnickog ponasanja na svakom cosku.I Sta sada gosn Nacelnice koji i ne dolazis u Aleksinac nego samo primas platu.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима