Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Расветљене четири крађе у Нишу

rss

19.04.2021. Нова

Припадници МУП у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, расветлили су три тешке крађе и тешку крађу у покушају и поднеће кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из околине Алексинца осумњиченог да је извршио ова кривична дела.

Фото: архива

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, полиција ће поднети и кривичну пријаву против четрнаестогодишњака из околине Алексинца, због постојања основа сумња да је заједно са седамнаестогодишњаком извршио кривично дело тешка крађа и тешка крађа у покушају.

Сумња се да је седамнаестогодишњак, у току ноћи између 18. и 19. марта, као и 10.и 11. априла ове године, провалио у две куће у околини Алексинца и украо плазма секач и пар минђуша.

Такође, сумња се да је он, заједно са четрнаестогодишњаком, у току ноћи између 16. и 17. марта, разбио стакло на пошти у околини Алексинца из које су украли један пакет.

Њих двојица се сумњиче и да су, у току ноћи између 3. и 4. марта, обили улазна врата куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли.

Извор


# полиција крађа хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима