Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rasvetljene četiri krađe u Nišu

rss

19.04.2021. Nova

Pripadnici MUP u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela.

Foto: arhiva

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnja da je zajedno sa sedamnaestogodišnjakom izvršio krivično delo teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak, u toku noći između 18. i 19. marta, kao i 10.i 11. aprila ove godine, provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i par minđuša.

Takođe, sumnja se da je on, zajedno sa četrnaestogodišnjakom, u toku noći između 16. i 17. marta, razbio staklo na pošti u okolini Aleksinca iz koje su ukrali jedan paket.

Njih dvojica se sumnjiče i da su, u toku noći između 3. i 4. marta, obili ulazna vrata kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali.

Izvor


# policija krađa hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima