Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција у потрази за крадљивцем телефона пронашла хероин

rss

04.04.2014.

Полиција је, тражећи Небојшу С. (34) из Алексинца, због сумње да је украо мобилни телефон, пронашла 20 г хероина у дворишту његовог друга Драгана С. (37). Обојица су ухапшени.

Полиција у потрази за крадљивцем телефона пронашла хероин

Несвакидашња потера завршила се тако што су лисице на руке стављене Небојши С. (34) из Алексинца због сумње да је починио тешку крађу, као и његовом познанику Драгану С. (37) који се сумњичи за поседовање дроге, преноси блиц.

Све је почело 3. априла преподне када је Небојша С. дошао у Центар за социјални рад у Алексинцу да тражи социјалну помоћ, али је из канцеларије директорке Центра за социјални рад у Алексинцу Јасмине Н., украо мобилни телефон ХТЦ, искористивши тренутак када је отишла до тоалета.

-Он је побегао и бацио телефон у двориште познаника Драгана С., иза пољског ВЦ-а. Када је ухваћен, признао је шта је урадио па је полиција дошла да потражи телефон. Драган С. се сложио да претраже двориште, али је током претраге у стубу капије пронађен замотуљак са прахом, налик на хероин, каже наш саговорник.

Небојша С. се терети за кривично дело тешка крађа, а Драган С. за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Обојица осумњичених, за које у полицији тврде да су већ раније евидентирани као вршиоци кривичних дела, по истеку мере задржавања ће бити спроведени у надлежно тужилашво.


# хероин Центар за социјални рад дрога мобилни телефон
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима