Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција у Нишу и Алексинцу открила 10 нелегалних кладионица

rss

17.01.2014. Извор: Јужна Србија Инфо

У Нишу и Алексинцу нишка полиција утврдила да 10 кладионица ради без дозволе и том приликом одузела 53 апарата за клађење, 12 рачунара и већу суму новца.

Полиција у Нишу и Алексинцу открила 10 нелегалних кладионица

Полиција у Нишу и Алексинцу открила 10 нелегалних кладионица

У наставку акције коју спроводи нишка полиција, у сарадњи са Основним јавним тужиоцем, у циљу откривања и сузбијања нелегалног организовања игара на срећу на подручју Полицијске управе у Нишу, извршена је контрола у пет објеката у нишким приградским насељима Медошевцу, Првој Кутини и насељу Никола Тесла и 16 објеката на подручју Алексинца.

Полиција је том приликом одузела укупно 53 апарата за клађење, 12 рачунара и већу суму домаћег новца.

Полиција је приликом контроле спортских кладионица у околини Ниша утврдила да пет кладионица ради без дозволе за пословање, а у Алексинцу је утврђено да такође пет кладионица ради без дозволе за пословање, док се у два објекта наставља контрола.

Наставиће се даљи рад на утврђивању свих околности везаних за пословање објеката за организовање игара на срећу и предузимању одговарајућих законских мера.

Нишка полиција ће и у наредном периоду интензивно контролисати све објекте за организовање игара на срећу и у свим ситуацијама када се утврде неправилности предузимати одговарајуће законске мере.

Коментара: 0


# кладионице
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима