Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policija u Nišu i Aleksincu otkrila 10 nelegalnih kladionica

rss

17.01.2014. Izvor: Južna Srbija Info

U Nišu i Aleksincu niška policija utvrdila da 10 kladionica radi bez dozvole i tom prilikom oduzela 53 aparata za klađenje, 12 računara i veću sumu novca.

Policija u Nišu i Aleksincu otkrila 10 nelegalnih kladionica

Policija u Nišu i Aleksincu otkrila 10 nelegalnih kladionica

U nastavku akcije koju sprovodi niška policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužiocem, u cilju otkrivanja i suzbijanja nelegalnog organizovanja igara na sreću na području Policijske uprave u Nišu, izvršena je kontrola u pet objekata u niškim prigradskim naseljima Medoševcu, Prvoj Kutini i naselju Nikola Tesla i 16 objekata na području Aleksinca.

Policija je tom prilikom oduzela ukupno 53 aparata za klađenje, 12 računara i veću sumu domaćeg novca.

Policija je prilikom kontrole sportskih kladionica u okolini Niša utvrdila da pet kladionica radi bez dozvole za poslovanje, a u Aleksincu je utvrđeno da takođe pet kladionica radi bez dozvole za poslovanje, dok se u dva objekta nastavlja kontrola.

Nastaviće se dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za poslovanje objekata za organizovanje igara na sreću i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera.

Niška policija će i u narednom periodu intenzivno kontrolisati sve objekte za organizovanje igara na sreću i u svim situacijama kada se utvrde nepravilnosti preduzimati odgovarajuće zakonske mere.

Komentara: 0


# kladionice
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima