Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција претражује се и Бованско језеро

rss

30.09.2021. Јужне вести

Припадници нишког одреда Жандармерије укључили су се у потрагу за несталом трочланом породицом Ђокић иа Алексинца.

Фото: Ј.Ћ. / Вечерње новости

Неколико дана од како је почела потрага нема нових информација у вези нестанка трочлане породице из Алексинца, саопштили су из полиције. Кажу, полиција је на терену и ради на проналаску 57-годишњег Горана Ђокића, његове 56-годишње супруге Гордане и 25-годишње ћерке Лидије, а како преносе Новости нишка Жадармерија претражује и Бованско језеро.

Како су раније саопштили из полиције, породица је последњи пут виђена у недељу, 26. септембра у селу Житковац, одакле су се својим „фолксвагеном пасат“ црне боје алексиначких регистарских таблица АЛ 028-АИ упутили ка Алексинцу.

Полиција је на терену и ради се интензивно на проналаску ове трочлане породице. Полицајци су распоређени и обилазе деонице - кажу из полиције.

Према писањима Новости, у потрагу за несталом породицом Ђокић укључили су се и припадници нишког одреда Жандармерије, који претражују Бованско језеро.

Полиција моли грађане да се, уколико имају било какву информацију о овој породици обрате најближој полицијској станици или на телефон 192 и 018/522-982.

Извор


# Бованско језеро полиција Житковац мењачница нестанак жандармерија породица породица Ђокић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима