Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policija pretražuje se i Bovansko jezero

rss

30.09.2021. Južne vesti

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije uključili su se u potragu za nestalom tročlanom porodicom Đokić ia Aleksinca.

Foto: J.Ć. / Večernje novosti

Nekoliko dana od kako je počela potraga nema novih informacija u vezi nestanka tročlane porodice iz Aleksinca, saopštili su iz policije. Kažu, policija je na terenu i radi na pronalasku 57-godišnjeg Gorana Đokića, njegove 56-godišnje supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, a kako prenose Novosti niška Žadarmerija pretražuje i Bovansko jezero.

Kako su ranije saopštili iz policije, porodica je poslednji put viđena u nedelju, 26. septembra u selu Žitkovac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih tablica AL 028-AI uputili ka Aleksincu.

Policija je na terenu i radi se intenzivno na pronalasku ove tročlane porodice. Policajci su raspoređeni i obilaze deonice - kažu iz policije.

Prema pisanjima Novosti, u potragu za nestalom porodicom Đokić uključili su se i pripadnici niškog odreda Žandarmerije, koji pretražuju Bovansko jezero.

Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Izvor


# Bovansko jezero policija Žitkovac menjačnica nestanak žandarmerija porodica porodica Đokić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima