Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција поново претресла стан нестале породице

rss

30.09.2021. Блиц

Алексиначка полиција поново је данас ушла у стан нестале породице Ђокић из Алексинца. У стану су и мајка несталог Горана и отац нестале Гордане.

Фото: Блиц

Како “Блиц” сазнаје, данас је био детаљан преглед стана у потрази за било каквим трагом који би указао где се Гордана, Горан и њихова ћерка Лидија налазе већ четири дана!

Подсетимо, полиција је јуче први пут обила врата стана ове породице, међутим првим прегледом у њиховом дому није уочено ништа необично, нити ишта што би указало шта се са њима догодило.

Како је "Блиц" сазнао од породице, у стану су пронађена Горданина документа, због чега најближи сматрају да породица Ђокић није нигде отпутовала.

Породица Ђокић из Алексинца нестала је без трага у недељу после поноћи. Они су недељу провели код Горанове мајке у Моравцу и око поноћи су кренули колима назад ка Алексинцу. Последњи пут су снимљени у 00.10 код ауто-перионице на излазу из Житковца, на путу између Моравца до Алексинца.

Након тога њихови телефони више нису коришћени и породица, ни пријатељи се више са њима нису чули.

Мењачница коју је Горан држао такође је већ данима затворена, што је био први сигнал да нешто није у реду и који је у уторак алармирао чланове њихове породице који су почели да их траже.

У уторак, очајни, пријавили су њихов нестанак полицији.

Опсежна потрага за породицом Ђокић од тад траје. У потрагу су од јуче укључени и хеликоптери који су летели и током јучерашњег дана и јутрос, међутим потрага за сада није дала никакве резултате. Од данас су у потрагу укључени и рониоци који за сада сонарима претражују Бованско језеро које се налази на неколико километара од Алексинца.

Извор


# Бованско језеро полиција мењачница нестанак породица Ђокић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима