Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полицајац из Алексинца рањен у пуцњави у Нишу

rss

21.06.2018.

Милош Милошевић (31) полицајац из Алексинца је синоћ спречио крвопролиће у центру Ниша. Он је савладао Ивана П. (32) који је калашњиковим отворио паљбу на присутне испред кафића "Манила". Милошу је нападач испалио чак девет хитаца у ноге.

Полицајац из Алексинца рањен у пуцњави у Нишу

Искрено сам одушевљен сазнањем да је наш Алексинчанин спасио 40 младих живота тиме што је спречио да рафална паљба пушкомитраљеза заврши у тела младих људи који су те ноћи били у кафићу. Укупно 9 метака је завршило у тело младог Милоша Милошевића. Богу хвала те је остао жив. Похвала за српске медије који су тој вести дали на значају. Похвала и министру Стефановићу који је тог јутра дошао да посети Милоша. Похвала и за цео полицијски врх државе јер су указали да им је храбар потез младог полицајца за сваку јавну похвалу.

Нажалост има и оних који су заслужили критику а то су представници локалне власти. Милош је алексиначко дете, родитељи полицајци у Алексинцу и сматрам да је неко од представника локалне и полицијске власти у Алексинцу требао да седне у кола и са једном делегацијом посети рањеног младића.

Морамо се трудити да негујемо наше младе и успешне људе. Треба да укажемо јавности да борба за опште добро има смисао. Поготову када се ради о спашавању људских живота.

Не смемо заборавити ни наше рибочуваре који су први притекли у помоћ када су биле поплаве у Обреновцу. И наше ватрогасце који су први притекли у помоћ поплављеним Врћеновчанима. И користим прилику да споменем и изузетно храброг ватрогасца Кажића. који је спасио малишана који је упао у бунар дубок 9 метара.
Честитам им свима.


А Милошу желим брз опоравак. Будимо поносни на Милошев јуначки подвиг.

Душан Остојић, уредник Алексинац.нет-а

Преносимо реаговање и Синдиката полиције Независност из Алексинца:

Колегама из Алексинца је веома жао што је изостала реакција општинских власти и руководства ПС Алексинац, поводом овог немилог догађаја, иако је Милос Милошевић полицајац ПС Алексинац, житељ Алексинца и син полицајца Милошевић Југослава.

Како је Курир јавио Милош је оперисан и у стабилном је стању.


# Душан Остојић синдикат Алексинац.Нет Милош Милошевић полицајци Полицијски синдикат Независност
@zubarcina @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима