Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пао док је покушавао да помогне жени кад јој је позлило, умро на дан њене сахране

rss

31.01.2018. Блиц

Милосав Миљковић (77) из села Љуптен код Алексинца, који је у петак доживео мождани удар покушавајући да спасе супругу Душанку Миљковић (77) која је умрла природном смрћу, преминуо је јуче у КЦ у Нишу.

Душанка и Милосав Миљковић

Како смо већ писали, беживотно тело Душанке пронашла је у петак једна комшиница у купатилу њихове породичне куће у овом алексиначком селу, док је њен супруг Милослав (77) лежао близу ње и још давао знаке живота.

Он је санитетом Хитне помоћи пребачен у КЦ у Нишу где су лекари покушали да га спасу, али је преминуо јутрос, по свему судећи од последица можданог удара.

Иако се најпре посумњало да су Миљковићи жртве разбојништва, истрагом је утрврђено да је Душанка, која је већ боловала од карцинома, преминула природном смрћу док је Милосаву највероватније позлило док је покушавао да јој пружи помоћ.

Душанка је сахрањена на локалном сеоском гробљу у присуству рођака и пријатеља.

Полиција сумњала на злочин
Иако се најпре посумњало да су Миљковићи жртве разбојништва, истрагом је утрврђено да је Душанка, која је већ боловала, преминула природном смрћу. Испоставило се да је њеном супругу позлило док је покушавао да је спасе.

- Дозивала сам у дворишту, међутим, нису се одазивали па сам ушла јер је било откључано, Душанка је лежала у купатилу, а Милосав је кркљао поред ње - прича и даље потресена комшиница Живица.

Полиција је обавила увиђај, а због разбацаних ствари сумњало се најпре да је у питању разбојништво. Институт за судску медицину искључио је сумњу да је Душанка убијена јер нема никаквих повреда, а с обзиром на то да је боловала од карцинома, установљено је да је умрла природном смрћу.

Несрећни пар пронађен је у петак када је забринута ћерка позвала комшиницу да провери зашто јој се родитељи не јављају на телефон, па је комшиница Живица Савић дошла у породичну кућу Миљковића и затекла тужан призор.


# Љуптен смрт
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима