Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отео ћеркиног девера јер се противио удаји

rss

20.09.2016.

Ринго Матић (45) из Дреновца код Параћина киднаповао Мартина Т. (19) из Житковца, јер је његова ћерка хтела да се уда за Мартиновог брата.

Житковац, Панорамио

Када је његова одбегла ћерка Елвира Ј. (15) одбила да напусти момка Роберта Т. (15), за кога хоће да се уда, Ринго Матић је отео њеног несуђеног девера, угурао га у аутомобил „ауди А4“ и одвезао у село Дреновац код Параћина, где га је држао заточеног у кући, пише лист Ало!

Против Ринга је поднета кривична пријава због сумње да је 16. септембра ове године у селу Житковац код Алексинца отео Мартина Т. (19), рођеног брата Роберта Т. (15), за кога је његова одбегла ћерка хтела да се уда! Када су му полицајци уручили кривичну пријаву, осумњичени Ринго је поручио: „Вратићу га када они мени врате ћерку“.

Пометња је настала 15. септембра ове године када је Елвира Ј. без знања родитеља отишла од куће. Побегла је у село удаљено 50 километара да би се удала за Роберта Т. из Житковца код Алексинца.

Ринго је полицији пријавио ћеркин нестанак, али је наредног дана и сам кренуо у потрагу. Уз помоћ једног пријатеља и његове жене сазнао је где му је ћерка и упутио се у село Житковац. Међутим, тамо су насталу нови проблеми јер Елвира није хтела да се врати. После кратког убеђивања, Ринго је уз помоћ мушкарца и жене који су кренули са њим у потрагу на силу у аутомобил “ауди А4” увукао Мартина Т. (19), рођеног брата Роберта Т., и одвезао га у село Дреновац код Параћина. Рингови несуђени пријатељи су одмах позвали полицију и пријавили га за отмицу!

- Настала је опша потера. Ринга су јуриле и полиција и младожењина фамилија! Полиција му је упала у кућу, претресла све просторије у потрази за Мартином, али га нису нашли. Мало касније, поред локалног пута Дреновац-Крозбина пронашли су Ринга, Мартина и мушкарца и жену који су умешани у отмицу - каже познаник осумњиченог Ринга Матића. Он је приведен у полицијску станицу у Алексинцу ради разјашњења целог случаја.


# Житковац отмица аутомобил Параћин кривична пријава
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима