Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Младић претучен на смрт у Алексинцу

rss

17.05.2021. Блиц

Алексинчани су у шоку након убиства А.С. кога сви, како истичу, знају као узорног младића и спортисту.

Фото: архива

Он је страдао ноћас након прславе пунолетства када је, према незваничним информацијама, претучен насмрт у једном угоститељском објекту у Алексинцу. Ту је задобио тешке телесне повреде, под околностима које полиција још увек утврђује.

- А.С. се сигурно није тукао на тој прослави рођендана нити је пио алкохол, он је спортиста. Игра у Фудбалском клубу у Алексинцу и уопште не конзумира алкохол - тврде комшије и рођаци младића који је преминуо ноћас у Клиничком центру у Нишу.

Како његови рођаци кажу за "Блиц", око 20 сати је А.С изашао "на ваздух" испред зграде у којој се одвијала прослава, након чега су га пронашли како лежи на земљи.

- На рођендану је било много малолетника, а шта се тачно десило, полиција ће да утврди - каже једна од комшија настрадалог младића.

У локалу у којем је била прослава рођендана кажу да се све десило јако брзо и да су сви још увек у шоку.

До сукоба неколико младића дошло је испред угоститељског објекта где је након тога затечено и тело тешко повређеног А.С. у бесвесном стању.

- Све се издешавало брзо у неколико секунди. Била сам у шанку и узимала неко пиће. Када смо видели неку гужву испред локала, већ је полиција била ту. Неки младићи су се почаркали на степеништу испред локала и све се дешавало у неколико секунди. Полиција је дошла одмах и све их одвела. Нисмо ни знали шта се издешавало. Полицију је звао вероватно неко од гостију. Сви смо у шоку - рекла је за "Блиц" власница угоститељског објекта у којем је била прослава рођендана, захтевајући да остане анонимна.

Младић је примљен у КЦ Ниш са тешким повредама главе и кичмене мождине и преминуо је упркос напорима лекара да му спасу живот. Младић је по доласку полиције због пријаве да је на прослави била туча затечен на поду у несвесном стању, без видљивих повреда на телу.

- Полицији је пријављено да је дошло до туче четворице младића на прослави. Према првим информацијама А.С. није учествовао у тој тучи. Он је затечен на поду без видљивих повреда на телу и у несвесном стању. За сада још увек није познато да ли је младића неко ударио или је дошло до пада под другим околностима - каже извор "Блица".

У нишкој полицији је потврђено да је једна особа тешко повређена на прослави рођендана и да се званично утврђују све околности.

Извор


# полиција убиство Алекса Стојменовић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима