Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Mladić pretučen na smrt u Aleksincu

rss

17.05.2021. Blic

Aleksinčani su u šoku nakon ubistva A.S. koga svi, kako ističu, znaju kao uzornog mladića i sportistu.

Foto: arhiva

On je stradao noćas nakon prslave punoletstva kada je, prema nezvaničnim informacijama, pretučen nasmrt u jednom ugostiteljskom objektu u Aleksincu. Tu je zadobio teške telesne povrede, pod okolnostima koje policija još uvek utvrđuje.

- A.S. se sigurno nije tukao na toj proslavi rođendana niti je pio alkohol, on je sportista. Igra u Fudbalskom klubu u Aleksincu i uopšte ne konzumira alkohol - tvrde komšije i rođaci mladića koji je preminuo noćas u Kliničkom centru u Nišu.

Kako njegovi rođaci kažu za "Blic", oko 20 sati je A.S izašao "na vazduh" ispred zgrade u kojoj se odvijala proslava, nakon čega su ga pronašli kako leži na zemlji.

- Na rođendanu je bilo mnogo maloletnika, a šta se tačno desilo, policija će da utvrdi - kaže jedna od komšija nastradalog mladića.

U lokalu u kojem je bila proslava rođendana kažu da se sve desilo jako brzo i da su svi još uvek u šoku.

Do sukoba nekoliko mladića došlo je ispred ugostiteljskog objekta gde je nakon toga zatečeno i telo teško povređenog A.S. u besvesnom stanju.

- Sve se izdešavalo brzo u nekoliko sekundi. Bila sam u šanku i uzimala neko piće. Kada smo videli neku gužvu ispred lokala, već je policija bila tu. Neki mladići su se počarkali na stepeništu ispred lokala i sve se dešavalo u nekoliko sekundi. Policija je došla odmah i sve ih odvela. Nismo ni znali šta se izdešavalo. Policiju je zvao verovatno neko od gostiju. Svi smo u šoku - rekla je za "Blic" vlasnica ugostiteljskog objekta u kojem je bila proslava rođendana, zahtevajući da ostane anonimna.

Mladić je primljen u KC Niš sa teškim povredama glave i kičmene moždine i preminuo je uprkos naporima lekara da mu spasu život. Mladić je po dolasku policije zbog prijave da je na proslavi bila tuča zatečen na podu u nesvesnom stanju, bez vidljivih povreda na telu.

- Policiji je prijavljeno da je došlo do tuče četvorice mladića na proslavi. Prema prvim informacijama A.S. nije učestvovao u toj tuči. On je zatečen na podu bez vidljivih povreda na telu i u nesvesnom stanju. Za sada još uvek nije poznato da li je mladića neko udario ili je došlo do pada pod drugim okolnostima - kaže izvor "Blica".

U niškoj policiji je potvrđeno da je jedna osoba teško povređena na proslavi rođendana i da se zvanično utvrđuju sve okolnosti.

Izvor


# policija ubistvo Aleksa Stojmenović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima