Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У породичној свађи радили ножеви: Изболи се деда и унук

rss

17.09.2018. Ј. Ћосић, Вечерње новости

Туча најближих сродника у Партизанској улици умало да се трагично оконча.
Обојица на свој захтев пуштени на кућно лечење

У породичној свађи радили ножеви: Изболи се деда и унук

Педесетосмогодишњи М. В. и његов шеснаестогодишњи унук задобили су у суботу око поноћи вишеструке повреде нанете ножем у обрачуну који се између њих догодио у породичној кући у Партизанској улици у Алексинцу. Они су одмах пребачени у нишки Клинички центар, а како сазнајемо, нису у животној опасности.

- Малолетнику су одмах саниране ране, те је пуштен на кућно лечење, док је старији мушкарац упућен на Максилофацијалну хирургију где је збринут. Требало је да остане у болницу, али је одбио па је на лични захтев пуштен кући - кажу у КЦ Ниш.

Полиција је потврдила догађај у Алексинцу и истакла да је увиђај обављен, да је обавештено Више јавно тужилаштво у Нишу, те да се интензивно ради на расветљавању овог случаја, а како сазнајемо, овај инцидент се не доводи у везу са недавним нападом на председника женског рукометног клуба Алексинац Ненада Ђурића.

Подручје Алексинца је у последњих седам дана било поприште разбојништва, убиства у покушају и крваве туче.

Најпре су разбојници у селу Мозгову претукли чланове домаћинства Мирослава Обрадовића и опљачкали их узевши им злато у вредности од пола милиона.

Затим је уследила крвава драма када се 13. септембра код Спортске хале у Алексинцу када је двадесетједногодишњи Иван К. ножем избо Ненада Ђурића. Полиција је ухапсила кривца за овај напад и њему је одређен притвор у трајању од 30 дана.

СТРАХ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

ЗБОГ учесталих насиља у граду, Алексинчани страхују за безбедност.

- Све чешће су хронике из Алексинца. Наравно да смо уплашени кад нисмо безбедни у сопственом граду. Полиција приведе насилнике, али они одмах буду пуштени да се бране са слободе и само наставе да раде све што и до сада. То је страшно, под хитно треба стати на пут свему томе - каже Алексинчанин Марко С.

Ј. Ћосић, Вечерње новости


# насиље Вечерње новости нож убод
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима