Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Брат отете невесте изашао из коме, јуначки штитио сестру, али га је напад секиром заставио

rss

11.02.2018. Телеграф

Дејан Р. је пребачен из јединице интензивне неге на одељење Клинике за анестезију

Брат отете невесте изашао из коме, јуначки штитио сестру, али га је напад секиром заставио

Дејан Р. (35), који је ударен секиром у главу у масовној тучи због отмице невесте у селу Прћиловица, у Алексинцу, изашао је из коме и није више на одељењу интензивне неге.

- Пацијент је пребачен из јединице интензивне неге на одељење Клинике за анестезију. Приметан је опоравак - изашао је из коме и дише сам својим плућима, без машине за дисање, али је и даље животно угрожен - кажу у КЦ Ниш.

Како јавља Блиц, повређени мушкарац је брат од ујака седамнаестогодишње девојке коју је отео и одвео својој кући да би је венчао Далибор С. (20). Он је малолетницу пресрео на улици и против њене воље је одвео својој кући, што је разгневило њене рођаке који су похитали за њом.

Дејан Р. је понео је и секиру којом је, по доласку у кућу у коју је одведена његова рођака, кренуо на Топлицу С, оца Далибора С, чим су дошли у њихову кућу.

Но, Топлица му је, како се сумња, отео секиру и њоме га ударио по глави наневши му тешке повреде. Онда је уследио обрачун чланова завађених фамилија уз употребу флаша и каменица.

Дејан Р. је пребачен најпре у Здравствени центар у Алексинцу али је хитно транспортован за Ниш због фрактуре лобање и крварења на мозгу.

Топлица је ухапшен због наношења тешке телесне повреде, а несуђени младожења Далибор С. добио је кривичну пријаву у редовном поступку због противправног лишења слободе.


# Прћиловица насиље
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима