Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Читаву ноћ силовао бабу од 83 године!

rss

11.03.2014. Танјуг, Курир

Полиција је ухапсила З.М. (43) из околине Алексинца због сумње да је извршио кривично дело силовања над оштећеном старом 82 године, саопштено је из Полицијске управе у Нишу.

Сумња се да је З.М. наведено кривично дело извршио 9. марта око 22.00 часа у Алексинцу и по истеку мере задржавања биће спроведен надлежном тужилаштву, наводе из полиције.

Како напомињу из полиције, осумњичени је раније извршио кривично дело недозвољене полне радње због чега је 2008. године издржавао казну затвора у трајању од шест месеци.

 

Помахнитао: Након што је Н. М. (83) одбила да му да позајмицу, Зоран М. (43) повикао: „Не тражим новац, дошао сам да те ј..ем“, а затим почео да јој гура прсте у полни орган

Зоран М. (43) из алексиначког села Горња Пештаница ухапшен је због сумње да је силовао старицу Н. М. (83)! Он је старицу, како је саопштила полиција, напао у недељу у њеној кући у Алексинцу и над њом се читаву ноћ сексуално иживљавао.

Дошао по паре

Полиција је ухапсила манијака, а после саслушања код тужиоца биће одлучено да ли ће бити задржан у притвору. Како сазнајемо од извора из истраге, Зоран је искористио раније познанство са старицом да би ушао у њену кућу.

- Они се знају одраније преко заједничких рођака, па бака није посумњала да он има лоше намере. Пустила га је у кућу јер јој је казао да има за њу једну молбу. Најпре јој је тражио новац на зајам, а када му је она одговорила да пара нема, рекао јој је: „Сад не тражим новац, дошао сам да те ј..ем! Савладао је немоћну жену, ставио јој је руку на уста да не би викала, а затим ју је свукао до голе коже!

Гурао јој је прсте у полни орган, припремајући се за силовање, али није успео да постигне ерекцију. После дужег малтретирања старице, када је схватио да не може да уради оно због чега је дошао, отишао је из њене куће - каже наш извор из полиције. Чим је манијак отишао, престрављена бака је отишла у полицијску станицу и пријавила силовање.

- Старица није имала повреде, али је преживела велику психичку трауму, због чега није била у стању да до детаља опише догађај и у првом тренутку идентификује нападача. Касније смо Зорана М. тражили на кућној адреси у Горњој Пештаници, али смо од комшија сазнали да се тамо није појављивао. Сутрадан смо га открили и ухапсили у Алексинцу, а приликом привођења није пружао отпор - сазнајемо у истрази.

Све негирао

На саслушању у полицији Зоран М. је негирао дело.
- Он тврди да је бака све измислила! Признао је само да је био у њеној кући и да је свратио на кафу - кажу наши извори.

Повратник - НАПАО И ПРЕ ШЕСТ ГОДИНА

Зоран је већ одлежао шест месеци затвора због тога што је пре шест година напаствовао комшиницу, такође старицу.
Тада је то дело окарактерисано као недозвољене полне радње, а овог пута ће одговарати због силовања јер је показао озбиљну намеру да дело изврши.

ХРОНОЛОГИЈА
Силовање старица

- ЈУН 2013 - Милан Ђ. (23) из околине Алексинца ухапшен због сумње да је обио кућу комшинице В. М. (81), а затим јој ставио јастук преко лица и силовао је.
- МАРТ 2013 - Милован М. (34) из околине Сврљига ухапшен је због сумње да је покушао да силује старицу К. Ж. (89). Милован М. је 2012. одслужио 12 година робије због тога што је силовао и заклао старицу.
- ЈАНУАР 2013 - Зоран З. (47) из села Грујинци код Босилеграда ухапшен је због сумње да је силовао стару и болесну жену у селу у околини Босилеграда.
 


# Горња Пешчаница
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима