Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Свечано затварање успешне сезоне: Вредело је, памтиће нас

rss

27.06.2016. Саша Марковић Гидра

У недељу 26 јуна, фудбалски клуб “Напредак” у великој сали Дома културе организовао свечано затварање сезоне 2015/2016.

Свечано затварање успешне сезоне: Вредело је, памтиће нас

Циљ ове акције је био успех и промоција млађих категорија клуба од оних најмањих фудбалера почетнике школице фудбала па до кадетског тима.

Наравно у фокусу збивања је био историски успех генерације “2008” која је после низа успеха догурала до државног првенства Србије и на њему освојила пето место.

На идеју познатог градског позоришног глумца Бојана Цветковића – Диксија, а у част овог успеха светлост дана је угледао и документарни филм “Вредело је, памтиће нас!” који је синоћ био премијерно приказан.

Главни глумци су, наравно, мали фудбалери и њихов тренер које наша редакција прати од самог почетка њихове каријере.

Режију и монтажу је потписао већ поменути Бојан Цветковић Дикси. Текст у филму је осмислио Иван Ајзингер, а наратор је Милош Паовић.

На крају свечаности подељене су захвалнице спонзорима и пријатељима клуба пред препуном салом Центра за културу.

Фото

Коментара: 8


# фудбал Милош Паовић Бојан Цветковић јуниори мали фудбал Напредак ФК Иван Ајзингер
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-20)

    Emilia 27.06.2016.
    hahahahaha utripovali se kao da ce da snime Montevideo ahahaha jbt kolko su ovi ljudi besposleni ... Cuj, dokumentarni film ahahahahaha

  • (+1) (-6)

    ...е нека си нам рекла!!! 27.06.2016.
    Ово је покушај родитеља и љубитеља клуба,да подигну свест о успесима и потенцијалу омладинске школе,како не бисмо гледали пропадање и ових генерација као што је био случај са многим пре њих.Нисмо ми,ни стручни,ни финансијски способни да на цео пројекат ставимо наш печат.Филм остављамо,не само нашој деци,већ свим надолазећим генерацијама,као подсетник да вредан рад и залагање имају смисла и да једног дана и они могу бити повод једне овакве свечаности.У аманет им остављамо и твој коментар,нека знају да има људи који мисле да је уместо "оваквих глупости" боље,да губе вид седећи испред рачунара или,недај боже,да своју перспективу пронађу криминалу.

  • (+1) (-6)

    Александар 27.06.2016.
    Далеко је ово од успеха типа Монтевидео, или Нови Зеланд, али у нашој средини где је слабо шта успевало ових година, полако се враћају спортски успеси.

    Ово доста значи овој деци, не иде на ничију штету, тако да су негативни коментари стварно злонамерни.

  • (+1) (-5)

    Џуна 27.06.2016.
    Hvala ti Gidro na celekupnom pracenju nasih uspeha

  • (+1) (-3)

    [email protected] 27.06.2016.
    Deci svaka cas ali sta trazi ovaj bradati predsednik, samozvani,kad on nema nikakav doprinos sto se tice ove dece,psuje ih svaki dan a sad ima daje diplome.Roditelji razmislite dobro i najurite djubre.Zatvorice klub.Trpite ga a on puni sopstveni dzep,a vi dajete pare iz dzepa,prvi tim ide na utakmice sa po 9,10 igraca.Napravio seljacki klub,2,3 igraca uzima debele pare a ostali bleje.Najurite ga da ne bude kasno inace ce otici u istoriju.

  • (+1) (-2)

    Michko 27.06.2016.
    Dok je Mija veresija na celu kluba i slicni njemu nece biti svetla na kraju tunela

  • (+1) (-0)

    [email protected] 28.06.2016.
    Objavite komentar.

  • (+1) (-2)

    .... 28.06.2016.
    Овде није реч о промоцији млађих категорија већ о промоцији оних који имају да плате да им деца тренирају у клубу који се финансира од стране општине. Можете само мислити какав би успех могао да се постигне да могу да тренирау и талентована деца чији родитељи нису у стању да финансирају нешто што нема потребе да раде.
    Право питање је ко омогућава и због чије неспособности или похлепе не могу сва деца да се баве спортом?
    Што се тиче ове деце њима честитам на успеху и желим пуно среће у животу јер нису она крива за малверзације које се дешавају.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима