Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стонотенисери из Краљева прваци јесењег дела општинске стонотениске лиге

rss

15.12.2018.

Стонотенисери из Краљева су заузели прво место у јесењем делу Општинске стонотениске лиге.

Стонотенисери из Краљева прваци јесењег дела општинске стонотениске лиге

У лиги су учествовале следеће стонотениске екипе: “Краљево“ из Краљева, “Шуматовац“ из Алексинца, “Језеро“ из Бовна, “Неструс“ из Витковца и “Јастребац“ из Тешице. Играло се по двокружном бод систему. Стонотенисери из Краљева су без пораза заузели прво место у јесењем делу првенства са освојеним максималним бројем бодова.

Иначе по први пут су учествовале и екипе у женској конкуренцији. Биле су пријављене три екипе: “Шуамтовац“ из Алексинца, “Језеро“ из Бовна и „Младост“ из Великог Дреновца. На жалост екипа из В.Дреновца је одустала у последњем тренутку због школских обавеза њених играчица. Женска екипа „Језера“ из Бовна је у директном сусрету савладала екипу “Шуматовца“ из Алексинца и тако постала победник јесењег дела такмичења.

Ово су пионирски подухвати Општинског стонотениског савеза “Алексинац“ да укључи и женску популацију у такмичење у овом лепом спорту. Овим путем апелујемо на све месне заједнице општине Алексинац које имају могућности да преуреде једну просторију у својим домова културе и укључе своје младе мештане који би желели да се баве стонотениским спортом, поготово у дугом зимском периоду.

Ради популаризације стонотениског спорта на територији општине Алексинац, Општински стонотениски савез „Алексинац“ и Стонотениски клуб “Шуматовац“ организују традиционални појединачни новогодишњи стонотениски турнир 29. децембра 2018. године, субота, са почетком у 12,00 часова у сали алексиначке гимназије. Учешће на турниру је бесплатно за све старосне категорије.

Пријављивање је на телефон 064-145 97 93 или директно пре почетка такмичења.


# турнир Шуматовац СТК Стони тенис општинска лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима