Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стони тенис: Максимална победа у Владичином Хану

rss

24.04.2016. Јован Живић

У последњем колу првенства Лиге Србије Регионалног стонотениског савеза Ниш - група Југ, стонотенисери алексиначког "Шуматовца" су на гостовању у Владичином Хану победили максималним резултатом 4:0 домаћу екипу СТК "Морава"

Екипе Шуматовца и Мораве из Владичиног Хана на мечу одиграном у суботу 23.4.2016.

Победа је остварена и поред тога што није имало потребе да игра, тренутно најбољи играч "Шуматовца" Предраг Крстић.

Овом победом "Шуматовац" је као другопласирана екипа стекла право да игра бараж за улазак у Квалитетну лигу Регионалног стонотениског савеза Ниш.

Две победе против екипе "Морава" је освојио Живковић Владан а по једну, Стаменковић Бојан и Јовановић Бојан.

Екипа је у протеклом периоду имала великих проблема око тренинга а поготову ће проблем бити израженији око припрема играча за учешће на поменутим квалификацијама, јел још увек екипа нема адекватан простор за тренинге, што је доста младих одвратило од бављења овим спортом. Надамо се да ће успех, ове младе екипе, допринети да се најзад нађе место и одговарајући простор за све који желе да се баве овим спортом па и рекреативно.

Напомињемо да је Управни одбор стонотениског клуба "Шуматовац", пре извесног времена, уступио на коришћење стонотениске столове:Стонотениском клубу "Краљево" из Краљева, Месној заједници Бобовиште и Месној заједници Ћићина, па се у просторијама њихових Домова културе сада игра стони тенис.


# Шуматовац СТК Стони тенис Бобовиште управни одбор Владичин Хан Предраг Крстић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима